* 22η αγωνιστική

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε άμεσα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 που γνώρισε από τη Λιντς την 1η Δεκέμβρη. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με το «τρίποντο» από την έδρα της Ρέντινγκ, επικρατώντας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 83’ με το γκολ του Σαρπ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε τρία λεπτά αργότερα με αυτογκόλ ο Μπάλντοκ.

Στο βασικό σχήμα των «λεπίδων» αναμένεται να βρίσκεται στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ ο πρώτος σκόρερ τους, Μπίλι Σαρπ, ο οποίος την προηγούμενη βδομάδα πέτυχε το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Γουέστ Μπρομ χρονολογείται στις 25 Αυγούστου του 2007 (1-0).

Προηγούμενο ματς: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Ρέντινγκ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Έντεκα βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Γουέστ Μπρομ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λιντς (4-1 εντός έδρας), Ίπσουϊτς (2-1 εκτός έδρας) και Σουόνσι (2-1 εκτός έδρας), ενώ έμεινε στο «Χ» με τις Μπρέντφορντ (1-1 εντός έδρας) και Άστον Βίλα (2-2 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ελ Γκάτζι στο 12’, προτού οι γηπεδούχοι απαντήσουν με τον Γκέιλ στο 28’.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58’ ο Ελ Γκάτζι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Άστον Βίλα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ροντρίγκεζ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην αποστολή της Γουέστ Μπρομ για την αποψινή αναμέτρηση θα βρεθεί και πάλι ο Ρόμπσον Κάνου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Άστον Βίλα. Στη διάθεση του προπονητή του συλλόγου, Ντάρεν Μόουρ, βρίσκονται και οι Μπάρτλεϊ και Μόρισον.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα στην έδρα της πρώτης (2-2) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης