* 10η αγωνιστική

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Η Χόλσταϊν Κίελ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτήν κόντρα στην Ντάρμσταντ (4-2 εντός έδρας) στις 28 Σεπτεμβρίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπόχουμ (2-2 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γκρόιτερ Φιρτ (4-1 εκτός έδρας), Ουνιόν Βερολίνου (2-0 εκτός έδρας) και Άουε (2-1 εκτός έδρας). Πριν από δύο βδομάδες κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μούλινγκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λι.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 72’ με το γκολ του Ιγιόλα. Την ανατροπή των δεδομένων και παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ναζάροφ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Χόλσταϊν Κίελ ολοκλήρωσε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σίντλερ στο 84’. «Η Κολωνία δεν θα μας περιμένει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά θα επιτεθεί από το ξεκίνημα. Διαθέτει κάποιους σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Τερόντι, που θα δυσκολευτούμε να περιορίσουμε», υπογράμμισε ο προπονητής των «πελαργών», Τιμ Βάλτερ.

Προηγούμενο ματς: Η Χόλσταϊν Κίελ επικράτησε με 5-1 της Έσμπιεργκ σε φιλικό.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 και GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της Χόλσταϊν Κίελ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Betshop)

Το Χόλσταϊν Κίελ – Κολωνία παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΩΝΙΑ

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Κολωνία μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σαντχάουζεν (2-0 εκτός έδρας), Ίνγκολσταντ (2-1 εντός έδρας) και Μπίλεφελντ (3-1 εκτός έδρας), γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ντούισμπουργκ πριν από δύο βδομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 9’ με το γκολ του Κάουλι. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 35’ με τον Έκτορ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σόμπιεχ.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 73’ με αυτογκόλ ο Μπάντερ. Κόντρα στην παλιά του ομάδα, στον πάγκο της οποίας κάθισε για δύο σεζόν (2016/18), θα τεθεί ο Μάρκους Άνφανγκ. «Πέρασα υπέροχα στη Χόλσταϊν Κίελ, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Κολωνία και είναι η δουλειά μου να έχω στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «τράγων».

Προηγούμενο ματς: Η Κολωνία επικράτησε με 3-0 της Βάασλαντ Μπέβερεν σε φιλικό.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κολωνίας σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης