*Διεθνής φιλική αναμέτρηση

ΣΟΥΗΔΙΑ

Μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να αισθάνεται η Σουηδία με την εικόνα που παρουσίασε στα δυο παιχνίδια της στο Nations League. Την περασμένη Πέμπτη «κόλλησε» στο μηδέν με τη Ρωσία στο «Stadion Kaliningrad» και έχει συγκεντρώσει μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές μόλις έναν βαθμό. Προηγήθηκε η εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Τουρκία και πλέον τα πράγματα για την ομάδα του Μπεργκ είναι αρκετά δύσκολα. Η ομάδα του Άντερσον παρουσίασε σημάδια κόπωσης και καλείται να αλλάξει πολλά αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στις 17/11 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουρκία, ενώ στις 20/11 υποδέχεται τη Ρωσία.

Από την πλευρά του ο τεχνικός Άντερσον ανέφερε πως είδε την ομάδα του βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία και αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα: “Είναι η τελευταία ευκαιρία πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων μας για το Nations League, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής”, ανέφερε ο ίδιος.
 
Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 0-0 αναδείχθηκαν Ρωσία και Σουηδία στο Nations League.

Στατιστικό: N/G τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Το Σουηδία – Σλοβακία παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη League C η Σλοβακία, που προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της στα δυο παιχνίδια της στο Nations League. Υποδέχθηκε το Σάββατο την Τσεχία, κόντρα στην οποία όχι μόνο δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό, αντίθετα ηττήθηκε με 2-1. Είχε τον έλεγχο και δημιούργησε φάσεις, για ακόμη ένα παιχνίδι ωστόσο επιβεβαίωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο Nations League, καθώς προηγήθηκε αυτή από την Ουκρανία εκτός έδρας. Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα έφερε εξελίξεις, με την Ομοσπονδία της Σλοβακίας να ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή Κότζακ από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Ο ίδιος είχε αναλάβει την ομάδα το 2013, ενώ μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει απ’ αυτή. Σήμερα η Σλοβακία θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Στέφαν Τάρκοβιτς, ο οποίος δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-2 από την Τσεχία γνώρισε η Σλοβακία στο Nations League.

Στατιστικό: G/G τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της  (δες το στην Interwetten).

Κάτια Μοσχίδου