* 6η αγωνιστική

ΡΟΜΑ

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η Ρόμα αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα, αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο (1-0 εκτός έδρας) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, το συγκρότημα του Ντι Φραντσέσκο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Αταλάντα (3-3 εντός έδρας) και Κιέβο (2-2 εντός έδρας), ενώ παράλληλα επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι από τις έδρες των Μίλαν (2-1) και Μπολόνια (2-0).

Κόντρα στην τελευταία την Κυριακή το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 36’ ο Ματιέλο με δυνατό αριστερό σουτ από διαγώνια θέση, μετά την ασίστ του Ντε Μάιο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 59’ ο Σανταντέρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Φαλτσινέλι. Αηδιασμένος από την εμφάνιση της ομάδα δήλωσε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, ο οποίο δεν γλύτωσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

«Παλότα σήκω και φύγε» έγραφε ένα πανό που αναρτήθηκε από αυτούς στη Via Salaria. Όλα αυτά την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για αποχώρηση του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από την τεχνική ηγεσία των «τζιαλορόσι». Τις τελευταίες ώρες έκανε την εμφάνισή του σε διάφορα δημοσιεύματα το όνομα του Πάουλο Σόουζα, ο οποίος βρίσκεται από το Νοέμβριο του 2017 στην κινεζική Τιαντζίν Τσουαντζιάν. «Θα βρούμε τις απαντήσεις που θέλουμε κόντρα στη Φροζινόνε, θα παλέψουμε μόνο για τη νίκη κόντρα σε αυτήν», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ρόμα.

Προηγούμενο ματς: Η Ρόμα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπολόνια για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ Εδώ)

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Η Φροζινόνε συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπολόνια (0-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Αταλάντα (4-0 εκτός έδρας), Λάτσιο (1-0 εκτός έδρας), Σαμπντόρια (5-0 εντός έδρας) και Γιουβέντους (2-0 εντός έδρας).

Την Κυριακή κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ εννέα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε μετά από αντεπίθεση ο Μπερναντέσκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πιάνιτς από τα αριστερά. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής των «καναρινιών», Μορένο Λόνγκο, τόνισε πως θα προτιμούσε η Ρόμα να είχε επικρατήσει της Μπολόνια, καθώς πιστεύει πως τώρα θα αυτή ξεσπάσει κόντρα στην ομάδα του.

«Θα πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να αντισταθούμε στη Ρόμα, ειδικά μετά την υπερπροσπάθεια που κάναμε με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Είναι σημαντικό να βρούμε την κατάλληλη αγωνιστική νοοτροπία. Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε τα προβλήματα των άλλων, αλλά να επικεντρωθούμε στη δική μας εμφάνιση», υπογράμμισε μεταξύ άλλων αυτός.

Προηγούμενο ματς: Η Φροζινόνε γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Φροζινόνε σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης