9η αγωνιστική

ΚΑΡΒΙΝΑ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Καρβινά, μετά από δυο διαδοχικές νίκες επί των Οπάβα (1-3 εκτός) και Σλοβάτσκο (2-1 εντός). Την Κυριακή, η ομάδα του Ρόμαν Ντάντβορνικ φιλοξενήθηκε από την Τέπλιτσε, στην έδρα της οποίας και ηττήθηκε με 2-1. Έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με δυο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο, το μόνο που κατάφερε στην πορεία ήταν να μειώσει με τον Ραμίρεζ στο 78′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά και από αυτή την ήττα της, βρίσκεται στην 13η θέση, όπου έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς μετά από τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Επιπλέον, με 18 τέρματα παθητικό, διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Μια μόλις νίκη στα οκτώ τελευταία εντός της σε επίπεδο πρωταθλήματος, όπου και μετράει ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός είναι ο τραυματίας Πολ Ντρέκσα (ΑΜ 2/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Τέπλιτσε για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G & Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Sportingbet)

Το Καρβινά – Πρίμπραμ παίζει στην Sportingbet
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Πρίμπραμ, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Γιόσεφ Τσάπλαρ υποδέχθηκε τη Σίγκμα Όλομουτς, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 1-0. Το τέρμα που σημείωσε ο Σλέπιτσκα στο 58ο λεπτό ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους έντεκα βαθμούς σε οκτώ αναμετρήσεις και είναι στην έκτη θέση, όπου και “συγκατοικεί” με τη Μποέμιανς. Στα έξι τελευταία εκτός της σε όλες τις διοργανώσεις, επικράτησε μόλις μια φορά, την πιο πρόσφατη, όπου μετράει ακόμη δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σταθερά εκτός ο Μάρεκ Μπόχατς (ΤΕ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Σίγκμα Όλομουτς για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης