6η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί από το λεπτό που διεκόπη, με το σκορ να είναι στο 1-1. Ο Ρόγιας στο 15′ είχε δώσει προβάδισμα στη Ντιφένσα, με την Εστουδιάντες να φτάνει στην ισοφάριση στο 21′ με τον Νογκουέρα.

ΝΤΙΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Αήττητη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα η Ντιφένσα Ι Χουστίσια, που μετά από δέκα αναμετρήσεις έχει απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την τελευταία, η ομάδα του Σεμπάστιαν Μπεκασέσε φιλοξενήθηκε από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία.

Πρώτη απώλεια μετά από πέντε σερί νίκες, φτάνοντας έτσι τους 22 βαθμούς, που την διατηρούν στην τρίτη θέση, μαζί με τις Ιντεπεντιέντε και Ατλέτικο Τουκουμάν. Με έξι τέρματα παθητικό, διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, διατηρώντας το μηδέν στα έξι από τα δέκα φετινά της ματς. Δυο νίκες και δυο ισοπαλίες μπροστά στο κοινό της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Νιούελς Ολντ Μπόις για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη, η ομάδα του Λεάντρο Μπενίτεθ φιλοξενήθηκε από την Κολόν, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι λίγο πριν από την ανάπαυλα, όμως έφτασε στην ισοφάριση με τον Φερνάντεζ (60′).

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 15 συνολικά και είναι στην 13η θέση, μαζί με τη Ταγιέρες, έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο. Μια από τις καλύτερες σε ότι αφορά το αμυντικό κομμάτι, με δέκα τέρματα στο παθητικό της. Μόλις ένα διπλό στα δέκα τελευταία εκτός της, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κολόν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα εφτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.