*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φιγκεϊρένσε – Αβαϊ 0-1

ΑΒΑΪ

Η Αβαϊ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας τη Σάο Μπέντο, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε δύο λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, τέταρτη στις εννιά πιο πρόσφατες αγωνιστικές που δεν χάνει. Με αυτά τα αποτελέσματα βρέθηκε εντός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στην άνοδο, σε απόσταση βολής από ομάδες εκτός αυτών.

Ο τεχνικός της, Τζενίνιο, ήταν ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, αλλά όχι και από την εμφάνιση της, θεωρώντας πως μπορούν να παίξουν και αρκετά καλύτερα. Από εκεί και πέρα τόνισε πως η προσοχή τους στρέφεται στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Φιγκεϊρένσε, το οποίο έχει τις ιδιαιτερότητες τους. Και έτσι θα το αντιμετώπιζαν μέσα στην εβδομάδα, αφού ακόμη και οι προπονήσεις πρέπει να είναι διαφορετικές σε αυτές τις περιπτώσεις. Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως οι παίκτες δεν χρειάζονται κάποιο έξτρα κίνητρο για να παρουσιαστούν με έξτρα πάθος. Επίσης ο Τζενίνιο δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, λέγοντας πως αυτά προσαρμόζονται ανάλογα και με τον τρόπο που θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος τους.

Ο Μαρκίνιος (ΜΕ) είναι καλά και διαθέσιμος και επειδή πιθανόν να είναι το τελευταίο του ντέρμπι, καθώς σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, μάλλον θα παίξει κιόλας. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απουσιών.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Αβαϊ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας τη Σάο Μπέντο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει τέσσερα σερί under 2,5.

Δείτε τα προγνωστικά Βραζιλίας (Κλικ Εδώ)

Το Αβαϊ – Φιγκεϊρένσε παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Η Φιγκεϊρένσε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Μπραζίλ Ντε Πελότας, σε ένα παιχνίδι που τα γκολ μπήκαν μέσα σε τρία λεπτά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39’, αλλά απάντησε πάρα πολύ γρήγορα, στο 41’. Γενικά η αναμέτρηση είχε αρκετές φάσεις, ειδικά δεδομένου πως διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή κατά διαστήματα. Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Είναι εκτός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στην άνοδο, σε απόσταση βολής από αυτές.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα υπήρξαν κάποιοι οπαδοί που αποδοκίμασαν τον προπονητή της, Μίλτον Κρουζ, με τον ίδιο να δηλώνει πως δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία των οπαδών στην Βραζιλία. Δύο αρνητικά αποτέλεσμα και φταίει για όλα ο προπονητής. Όπως είπε πάντως, δεν υπάρχουν διοικητικά συμβούλια στη συγκεκριμένη ομάδα, μόνο ο πρόεδρος που αποφασίζει για όλα. Και μέχρι στιγμής έχει τη στήριξη του, ενώ και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι για δύο χρόνια και σκοπεύει να το τιμήσει.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπετίνιο (ΜΕ), χωρίς να υπάρχει κάποιο νεότερο πρόβλημα, ενώ και ο Μίλτον Κρουζ δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα του, αν και ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι πολύ διαφορετικός απ’ ότι έχουν συνηθίσει ως τώρα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Φιγκεϊρένσε έφερε 1-1 εντός έδρας με την Μπραζίλ Ντε Πελότας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει 8/11 under 2,5 εκτός στο πρωτάθλημα.

Κώστας Σφήκας