*22η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κοριτίμπα – Κρισιούμα 2-1

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Η Κρισιούμα ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την Πόντε Πρέτα, παρόλο που ισοφάρισε αρκετά γρήγορα, τέσσερα λεπτά για την ακρίβεια, το πρώτο γκολ που δέχθηκε στο 10’. Αλλά δεν είχε απάντησε στα άλλα δύο τέρματα της αντιπάλου της, στο 33’ και στο 77’. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε παιχνίδια, ανακόπτοντας την ανοδική της πορεία. Παραμένει πάντως εκτός ζώνης υποβιβασμού, αν και σε απόσταση βολής από αυτήν. Τουλάχιστον επιστρέφει στην έδρα της, εκεί που είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, με ίδια αριθμό νικών και ισοπαλιών (από τέσσερις).

Είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλά για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε διάστημα μίας εβδομάδας, το οποίο περιλαμβάνει και ένα μακρινό ταξίδι, αφού αγωνίστηκε πριν μία εβδομάδα και όχι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και έτσι κατανεμήθηκε ανάλογα το βάρος προπονήσεων, ώστε οι παίκτες της να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι Φάμπιο Φερέρα (ΑΜ), Σάντρο (ΑΜ), Ιάγκο (ΑΜ). Επιστρέφουν από τιμωρία οι Ζε Κάρλος (ΕΠ), Μάρλον (ΜΕ), Αντριου (ΕΠ) και ο δεξιός μπακ Σουέλιτον που έγινε καλά, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κρισιούμα έχασε 3-1 εκτός από την Πόντε Πρέτα για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει 6/10 G/G εντός στο πρωτάθλημα.

Το Κρισιούμα – Κοριτίμπα παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Ούτε το ντεμπούτο του Τσέκο στον πάγκο της βοήθησε την Κοριτίμπα που ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Δέχθηκε ένα γκολ στο δέκατο λεπτό, στη συνέχεια δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αλλά ακόμη και έτσι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι επιθετικά. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, χάνοντας τα δύο που έπαιξε εκτός σε αυτό το διάστημα. Είναι ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μόλις στο -4 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου.

Ο νέος της τεχνικός Τσέκο διαπίστωσε κάποια σημάδια βελτίωσης στην νοοτροπία των παικτών του, αφού πάλεψαν μέχρι τέλους και δεν τα παράτησαν, κάτι που είχε συμβεί σε προηγούμενα παιχνίδια τους. Βέβαια πλήρωσαν και πάλι ένα ατομικό λάθος στη φάση του γκολ. Το αρνητικό για τον Τσέκο είναι πως με τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχει χρόνο να δουλέψει σε προπονήσεις, επομένως όποια βελτίωση επέλθει θα πρέπει να συμβεί μόνο μέσα από συζητήσεις με τους παίκτες.

Τραυματίες είναι ο δεξιός μπακ Λεάντρο Σίλβα που έλειψε και από τους προηγούμενους αγώνες, αλλά και ο μέσος Τσικίνιο που μπήκε στο χειρουργείο και θα απουσιάσει για σημαντικό διάστημα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Γουίλιαμς Ματέους (ΑΜ), με τον Τσέκο να έχει κάνει ήδη κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και να ετοιμάζεται για περισσότερες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κοριτίμπα έχασε 1-0 εκτός από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει 7/10 G/G εκτός στο πρωτάθλημα.

Κώστας Σφήκας