*4η αγωνιστική

ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Γάνδη με σκορ 4-1, την πρώτη της στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 36΄ με τον Γιάρεμτσουκ. Στο 77΄ ο Βερστράτε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για τη Γάνδη, αλλά λίγο αργότερα η Μπέβερεν μείωσε με τον Βούκοτιτς και μετά από ασίστ του Μπόλιεβιτς. Η συνέχεα ανήκε στον Καναδό φορ Νταβίντ που αποτελεί και τον παίκτη αποκάλυψη για τη Γάνδη φέτος. Πρώτα στ 83΄  και μετά από ασίστ του Λιμπόμπε έκανε το 3-1 και στο φινάλε από ασίστ του Φοκέτ, διαμόρφωσε και το τελικό 4-1.

«Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα και απόψε δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε εύκολες μπάλες στον αντίπαλο μας. Η πραγματική εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή, αλλά θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», τόνισε ο νεαρός  τεχνικός Γιανίκ Φερέρα, που τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παραμένει εκτός ο φορ Εντιαγέ.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από τη Γάνδη, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Το Βάασλαντ Μπέβερεν – Σιντ Τρούιντεν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Στάθηκε άτυχη απέναντι στην Λόκερεν, αφού παρότι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας και μάλιστα ήταν αυτοί που απείλησαν πιο ουσιαστικά την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, με την Λόκερεν να ανοίγει το σκορ χάρη σε τέρμα του Χούπερτς στο 78΄ και μετά από ασίστ του Τιρπάν. Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν σχεδόν άμεσα, ισοφαρίζοντας με τον Τουράι στο 84΄και μετά από ασίστ του Μποτάκα. Το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

«Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια. Καμιά φορά είναι και θέμα τύχης, αλλά εμείς οφείλουμε να βρούμε τις λύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «καναρινιών» Μαρκ Μπρις, που βλέπει την ομάδα του να μετρά 3 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι σημαντικές είναι οι απουσίες του αμυντικού Τεϊσέιρα και το μέσου Λεζέρ.

Στατιστικό: Μετρά 5/6 under στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Λόκερεν, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Γιώργος Μάντζιος