3η Αγωνιστική

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Στην ανωτερότητα της Ροτσντέιλ υποτάχθηκε την Τρίτη η Γκρίμσμπι, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0, αποχαιρετώντας πρόωρα το Λιγκ Καπ. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν, κόντρα στην Γκρίμσμπι που δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το συγκρότημα του Τζόλεϊ στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, εκεί όπου την προηγουμένη αγωνιστική πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Μάκλσφιλντ. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη στη Λιγκ2, καθώς στην πρεμιέρα η Γκρίμσμπι διασύρθηκε εντός έδρας με 4-1 από τη Φόρεστ Γκριν. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός παραμένει ο τιμωρημένος Ρόουζ, ενώ τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο μπακ Φοξ. Μακροχρόνια εκτός οι Κάρντγουελ και Γουάιτχαουζ.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 0-2 από τη Ροτσντέιλ γνώρισε στο Λιγκ Καπ η Γκρίμσμπι.

Στατιστικό: n/g τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten).

Το Γκρίμσμπι – Λίνκολν παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΙΝΚΟΛΝ

Ασταμάτητη η Λίνκολν που μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, εντυπωσίασε και στο Λιγκ Καπ, όπου διέλυσε εκτός έδρας με 4-0 την Πορτ Βέιλ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ. Προηγήθηκε μόλις στο 5′ με τον Σάκελ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και με τέρματα των Γκριν (48′ πεν), Ο’Κόνορ (80′) και Ακίντε (82′) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Το συγκρότημα του Κόλεϊ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ το προηγούμενο Σάββατο διέλυσε με 4-1 τη Λίνκολν στο πρωτάθλημα. Έκανε έτσι το 2/2 στη Λιγκ2 και βρίσκεται στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί με την ΜΚ Ντονς. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα τραυματισμών, με τον τεχνικό Κόλεϊ να προχωρά σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Προηγούμενο ματς: Με 0-4 επικράτησε της Πορτ Βέιλ στο Λιγκ Καπ η Λίνκολν.

Στατιστικό: n/g τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχίδου