20η αγωνιστική

*Η Τόκιο επικράτησε στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Βίσσελ Κόμπε για το πρωτάθλημα.

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

*Στον πρώτο γύρο: Βίσσελ Κόμπε – Τόκιο 0-0

ΤΟΚΙΟ

Επιστροφή στις νίκες για την Τόκιο, μετά και την ήττα που υπέστη από την Β-Βάρεν Ναγκασάκι (0-1 εντός). Την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα του Κέντα Χασεγκάβα φιλοξενήθηκε από την Κασίμα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με σκορ 1-2. Αν και πίσω μετά από 13 λεπτά αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με τον Τογκάσι (19′) και εν τέλει να ολοκληρώσει την ανατροπή με τον Λινς (77′).

Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Έφτασε έτσι τους 37 βαθμούς και είναι στην δεύτερη θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Χιροσίμα. Παράλληλα, έχει από τις καλύτερες επιθέσεις και άμυνες της κατηγορίας, με γκολ 29-17. Έξι νίκες και από δυο ισοπαλίες και ήττες. Σην εθνική ομάδα Κ21 της Ταϊλάνδης κλήθηκε ο Γιάκιτ Βάχπιρομ (ΜΕ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Κασίμα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G & Over 2.5 τα πέντε από τα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Τόκιο – Βίσσελ Κόμπε παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Αήττητη παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Βίσσελ Κόμπε, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Την Τετάρτη, η ομάδα του Τακαγιούκι Γιοσίντα φιλοξενήθηκε από την Τσερέζο Οσάκα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Βατανάμπε στο 40′, εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση, με το αυτογκόλ του Γιόνγιτς στο 74′.

Έφτασε έτσι τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μαζί με την Τσερέζο Οσάκα, της οποίας και υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων. Παράλληλα, με 26 τέρματα στο ενεργητικό της, διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Σε δέκα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, μετράει από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες, καθώς και δυο ήττες. Τραυματίας παραμένει ο Λούκας Ποντόλσκι (ΕΠ 12/5), ενώ για οικογενειακούς λόγους θα απουσιάσει ο Αντρές Ινιέστα (ΜΕ 2/0), που μετέβη στην Ισπανία.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τσερέζο Οσάκα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης