*17η αγωνιστική

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Μποταφόγκο έχασε στο πρώτο παιχνίδι της στο Κόπα Σουνταμερικάνα με 2-1 από τη Νασιονάλ εκτός έδρας, χωρίς να είναι πολύ καλή. Δέχθηκε υπέροχο γκολ με ψαλιδάκι στην πρώτη φάση της αντιπάλου της, στο 10’, δύο μεγάλες φάσεις για 2-0 πριν ισοφαρίσει στο 31’, δεύτερο στο 52’,  γλίτωσε τα χειρότερα σε δύο φάσεις στις καθυστερήσεις, αλλά έχασε τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης στην εκπνοή.

Βέβαια όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα και οι τέσσερις ήττες που γνώρισε στα πέντε τελευταία παιχνίδια οδήγησαν την διοίκηση στην απόφαση να διώξει και τον Μάρκος Πακέτα, μόλις πέντε αγώνες αφότου ανέλαβε! Δεν αποκλείεται να υπήρχε και έντονο παρασκήνιο σχετικά με την αποχώρηση του, αφού από την προηγούμενη αλλαγή, η διοίκηση ήθελε τον Ζε Ρικάρντο. Αλλά ο ίδιος αρνήθηκε τότε, επειδή μόλις είχε φύγει από την Βάσκο και περίμενε πρόταση με πολλά λεφτά από τα Η.Α.Ε. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και τώρα είναι πιο δεκτικός, αν και ακόμη δεν έχει συμφωνήσει. Γι’ αυτό και απόψε θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή ο Μπρούνο Λαζαρόνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την μέτρια προς κακή πορεία της ως τώρα στο πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας της στον συγκεκριμένο θεσμό!

Δεν έχει κάποιο νεότερο πρόβλημα, πέραν του τραυματία Μόισες (ΑΜ) που έλειψε και από την προηγούμενη αναμέτρηση.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μποταφόγκο έχασε 2-1 εκτός έδρας από τη Νασιονάλ για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στατιστικό: Εχει 5/7 under 2,5 εντός στο πρωτάθλημα

Το Μποταφόγκο – Σάντος παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΝΤΟΣ

Η Σάντος γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας, με το ίδιο σκορ μάλιστα, αυτή τη φορά στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Βραζιλίας, με 0-1 από την Κρουζέιρο. Μάλιστα ήταν και με ανάλογο τρόπο, δηλαδή σε ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με μία «φλύαρη» υπεροχή και τελικά το πλήρωσε με τέρμα που δέχθηκε στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όλα αυτά στο ντεμπούτο του Κούκα στον πάγκο της, με την ομάδα να παρουσιάζει ήδη κάποια στοιχεία του νέου προπονητή στο παιχνίδι της. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Αλλωστε μετά τη διακοπή για το παγκόσμιο κύπελλο, η Σάντος δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη, με τρεις ισοπαλίες σε πέντε αναμετρήσεις!

Για τον Μπράιαν Ρουίζ υπάρχουν κάποια θέματα ακόμη σχετικά με τα χαρτιά του, με τον Κοσταρικανό να χάνει κάποιες προπονήσεις για να τα λύσει. Αλλά θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος Κάρλος Σάντσεζ, του οποίου τα χαρτιά ετοιμάστηκαν και προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα με την ομάδα. Αμφίβολοι είναι οι Λούκας Βελισίμο (ΑΜ), Εντουάρντο Σάσα (ΕΠ) που έχουν κάποιες ενοχλήσεις, με πιθανότερο το ενδεχόμενο να λείψουν ξανά.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Σάντος έχασε 0-1 από την Κρουζέιρο για το κύπελλο Βραζιλίας.

Στατιστικό: Εχει πέντε συνεχόμενα under 2,5.

Κώστας Σφήκας