*Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Ντρίτα Μπογκόβιντζε.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Λέγκια Βαρσοβίας.

*Στο πρώτο παιχνίδι (Ντούντελανζ – Ντρίτα Μπογκόβιντζε 2-1): Προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο έχει αποκτήσει η Ντούντελανζ, μετά και τη νίκη με 2-1 επί της Ντρίτα Μπογκόβιντζε, πριν από μια εβδομάδα. Παρότι πίσω στο σκορ από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το γκολ του Σαμπανί, έκανε την ανατροπή στην επανάληψη χάρη στα τέρματα των Πέρεζ (66′) και Τάρπελ (πεν. 81′).

ΝΤΡΙΤΑ ΜΠΟΓΚΟΒΙΝΤΖΕ (Κόσοβο, 444)

Με στόχο την ανατροπή του εις βάρους της σκορ αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η Ντρίτα Μπογκόβιτσε, η οποία παραμένει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αν και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, με το εκτός έδρας τέρμα που σημείωσε να τις δίνει ελπίδες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να πάρει τη νίκη.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος είναι η παρθενική χρονιά της στην Ευρώπη, όπου και ξεκίνησε την πορεία της από τα προκαταρτικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου άφησε εκτός τις Σάντα Κολόμα (2-0 στην παράταση) και Λίνκολν (4-1 στην παράταση), πριν αποκλειστεί από τη Μάλμε με συνολικό σκορ 0-5 (0-3, 0-2).

Δεν έχει εγχώριες υποχρεώσεις, με το νέο πρωτάθλημα στο Κόσοβο να ξεκινά στις 20 Αυγούστου, με την Ντρίτα ωστόσο να αντιμετωπίζει λίγες ημέρες νωρίτερα (στις 12 Αυγούστου) την Πρίστινα, για το Σούπερ Καπ της χώρας. Εκτός αποστολής ο Έντριτ Κρασνίκι (ΜΕ 4/0) που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Ντούντελανζ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: 2-3 Goals τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια. (δες το στη Bwin)

Το Ντρίτα Μπογκόβιτσε – Ντούντελανζ παίζει στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (Λουξεμβούργο, 279)

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο έκανε η Ντούντελανζ, μετά και τη νίκη στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι. Το τελικό 2-1 ωστόσο δεν της έχει εξασφαλίσει και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης, οπότε και μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να θεωρείται για το αποψινό ματς, όπου στοχεύει στην υπεράσπιση του υπέρ της σκορ. Βολεύεται με νίκη ή ισοπαλία, ενώ μπορεί να προκριθεί ακόμη και αν χάσει με σκορ μεγαλύτερο από αυτό του πρώτο ματς.

Αυτή είναι η 22η φορά που δίνει το παρών σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, χωρίς να έχει πετύχει ποτέ ωστόσο κάτι το αξιόλογο, με εξαίρεση τη σεζόν 2012-13, όταν και έφτασε στα πλέι οφ της διοργάνωσης, για να αποκλειστεί από την Χάποελ Τελ Αβίβ με δυο ήττες (1-3, 0-4). Φέτος, ξεκίνησε την πορεία από τον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και έμεινε εκτός από την Βιντεοτόν (1-1, 1-2).

Δεν έχει εγχώριες υποχρεώσεις, με το νέο πρωτάθλημα στο Λουξεμβούργο να ξεκινά στις 6 Αυγούστου και τη Ντούντελανζ να αντιμετωπίζει εκτός έδρς την Χαμ Μπενφίκα. Για την σημερινή αναμέτρηση, ο Ντίνο Τοπμέλερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπράιαν Μέλις (ΑΜ 3/1), που εκτίει την δεύτερη από τις τρεις συνολικά αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Κέβιν Μάλγκετ (ΑΜ 1/0) και Στέλβιο Κρουζ (ΜΕ 2/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ντρίτα Μπογκόβιντζε για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια.

Γιάννης Καλαϊτζίδης