* 18η αγωνιστική

ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Μετά τις δύο σερί νίκες επί των Σάο Μπέντο (1-0 εντός έδρας) και Μπόα (1-0 εκτός έδρας), η Ρεγκάτας γνώρισε την ήττα από τη Ζουβεντούδε (1-0 εκτός έδρας), ενώ την Τετάρτη (25/7) αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κρισιούμα (0-0 εντός έδρας). Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ρεγκάτας για την ίδια διοργάνωση παραμένει αήττητη, σημειώνοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στις τρεις κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σε όλες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Οι Λούκας (ΜΕ, 16/1), Λέιλσον (ΜΕ, 13/1), Νέτο Μπαϊάνο (ΕΠ, 16/3) και Ματζόλα (ΕΠ, 12/0) αναμένεται να βγουν από την ενδεκάδα του Ντόριβα, κάνοντας χώρο για τους Λουίζ Οτάβιο (ME, 1/0), Τίνγκα (ME, 10/0), Γουίλιανς Σαντάνα (ΕΠ, 14/4) και Ράφαελ Κόστα (ΕΠ, 4/0). Από τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Κλέιτον Ξαβιέρ (ΜΕ, 4/0), ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για τη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Ρεγκάτας και Κρισιούμα στην έδρα της πρώτης (0-0) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ρεγκάτας για το πρωτάθλημα (δες το στην Interwetten)

Το Ρεγκάτας – Λοντρίνα παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Λοντρίνα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (25/7) επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Οέστε. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταγκομπέρτο μόλις στο 3’. Στο 40’ ο Λεάντρο Αμάρο με αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματά τους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νταγκομπέρτο με το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο 64’.

Στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Λοντρίνα για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισε μόλις μία νίκη, στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Δεν αποκλείεται ο προπονητής του συλλόγου, Σέρτζιο Σοάρες, να προβεί εκ νέου σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα στη σημερινή αναμέτρηση. Κανονικά στην αποστολή του βρίσκεται ο Λουϊζάο (ΑΜ, 8/0) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, εξέτισε την τιμωρία του ο Ζαρντέλ (ΑΜ, 6/0).

Προηγούμενο ματς: Η Λοντρίνα επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Οέστε για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λοντρίνα για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης