*18η αγωνιστική

*Στον 1ο γύρο: Τζούμπιλο Ιβάτα – Σαγκάν Τόσου 1-0.

ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ

Η Σαγκάν Τόσου υποδέχθηκε την Σεντάι την προηγούμενη εβδομάδα και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για ένα σχεδόν ημίχρονο με τον Φερνάντο Τόρες στη σύνθεσή της, ο Ισπανός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 50′, δεν κατάφερε να σκοράρει και ηττήθηκε με 0-1. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ωστόσο παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην J-League (1-3-8), κυρίως επιθετικό είναι το πρόβλημά της, καθώς έχει βρει μόλις 15 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ντεμπούτο ως αλλαγή, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 50′, όπως προαναφέρθηκε, πραγματοποίησε ο Φερνάντο Τόρες, αποκτήθηκε από την Κασίμα ο επιθετικός Μου Καναζάκι, ενώ την αντίθετη διαδρομή ακολούθησε ο αμυντικός Γιουνγκ Σεούνγκ-Χιον.

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε τη Σεντάι, από την οποία ηττήθηκε με 0-1, δεχόμενη το γκολ στο 87′.

Στατιστικό: Under 2.5 και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Τόσου στο πρωτάθλημα.

Το Σαγκάν Τόσου – Τζούμπιλο Ιβάτα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Είχε αρκετά δύσκολη αποστολή στην έδρα της Σαπόρο την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε, τουλάχιστον να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας στο μέσο της κατάταξης. Διατηρείται, ωστόσο, χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ωστόσο, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις πέντε πιο πρόσφατες “εξόδους” της για το πρωτάθλημα (3-1-1).

Για μία ακόμη αναμέτρηση παρατάσσεται με πολλές απουσίες, ωστόσο έχει μάθει να ζει με αυτές το τελευταίο διάστημα.

Προηγούμενο ματς: Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σαπόρο με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Στατιστικό: No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Τζούμπιλο Ιβάτα στο πρωτάθλημα.