*Φάση των «32» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Αγώνες ρεβάνς, είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, τότε δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «16» την νικήτρια του Ατλέτικο Παραναένσε – Πενιαρόλ.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Καράκας – Χουανκάγιο 2-0

*Υψόμετρο 3.259

ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ (Περού)

Με την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον η Χουανκάγιο, μετά την ήττα της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Βενεζουέλα από την Καράκας. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, το έργο που έχει να βγάλει εις πέρας, καθώς αγωνίζεται σε υψόμετρο και παίρνει σημαντική ώθηση απ’ αυτό. Πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημα, έμεινε πίσω στο 8’ (1-0), έπειτα προσπάθησε να απαντήσει, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 82’ της συνάντησης (2-0). «Οι ελπίδες μας έχουν μειωθεί μετά την ήττα στη Βενεζουέλα, δεν χάνουμε την πίστη όμως, θα κυνηγήσουμε την ανατροπή και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση», το σχόλιο του Αργεντινού κόουτς Γριόνι.

Επέστρεψε δυναμικά μετά τη διακοπή στο Απερτούρα η Χουανκάγιο, επικράτησε οριακά με 2-1 της Ουνιβερσιτάριο Λίμα εντός έδρας, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο (αποβολή στο 44’). Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη (2-1-0), ανέβηκε στην έκτη θέση και στους 11 πόντους στο -3 απ’ την κορυφή, ενώ στη συνολική βαθμολογία βρίσκεται στην τρίτη θέση και κάνει όνειρα για έξοδο στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Κανονικά διαθέσιμος ο Νέουμαν (Επιθετικός, 20, 15), που έχασε το πρώτο παιχνίδι εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Ουνιβερσιτάριο Λίμα.

Στατιστικό: Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα επτά απ’ τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Χουανκάγιο. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Χουανκάγιο – Καράκας παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΑΚΑΣ (Βενεζουέλα)

Από την άλλη πλευρά, η Καράκας πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκριση στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα. Πήρε την απαιτούμενη ώθηση από την έδρα της, την βοήθησε αρκετά το γρήγορο γκολ, απέφυγε την ισοφάρισε σε κάποιες περιπτώσεις και με εύστοχο πέναλτι στο φινάλε (2-0 στο 82’), πάει με καλή ψυχολογία στο Περού. Πλέον, αυτό που καλείται να κάνει στο υψόμετρο της Χουανκάγιο, είναι να διαχειριστεί ιδανικά το υπέρ της προβάδισμα και μ’ ένα εκτός έδρας γκολ  να τελειώσει οριστικά την υπόθεση πρόκριση.

«Το 2-0 είναι ένα καλό σκορ, παρόλα αυτά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο Περού, πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί, αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», επεσήμανε ο κόουτς Σανβισέντε. Ζήτησε και πήρε αναβολή η πρεμιέρα της στο εγχώριο πρωτάθλημα (με την Τρουχιγιάνος εκτός έδρας), προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη ρεβάνς με την Χουανκάγιο. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Χουανκάγιο στο πρώτο παιχνίδι.

Στατιστικό: Over 2.5 οι τρεις απ’ τις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της Καράκας.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου