*Φάση των ομίλων του Euro 2018 U19 που διεξάγεται στη Φινλανδία. Δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης παίρνουν οι δύο πρώτοι.

*Τελευταία αγωνιστική.

ΑΓΓΛΙΑ U19

Ισόπαλη 1-1 με την Ουκρανία στη Σεϊναγιόκι αναδείχθηκε τη δεύτερη αγωνιστική η Αγγλία και με αυτό το αποτέλεσμα έκανε ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ισορροπημένο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, προηγήθηκε στο 8’ (0-1), δεν αξιοποίησε αυτό το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση στο 39’ της συνάντησης (1-1). Στην επανάληψη δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, έδειξε να συμβιβάζεται με τον πόντο.

Στους τέσσερις πόντους πήγε η Αγγλία, είχε προηγηθεί η στην πρεμιέρα επί της Τουρκίας (2-3), σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Γαλλία, σε περίπτωση ήττας μένει εκτός συνέχειας. Εδώ που έφθασε, θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν προκριθεί. Στην αποστολή της βρίσκονται οι Μπαλκόμπ, Κάμινγκ, Σαλομπά, Φέργκιουσον, Φράνσις, Λάμπτεϊ, Στέρλινγκ, Τανγκανγκά, Μπέιλις, Έμπλετον, Γκάλαχερ, Κίρμπι, Λιούις, Σόντερς, Ταβερνιέρ, Γουάτς, Μπρένετο, Ένις, Χιρστ και Μόρις.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 με την Ουκρανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Στατιστικό: Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Αγγλίας. (δες το στην Betshop)

Το Αγγλία U19 – Γαλλία U19 παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΑΛΛΙΑ U19

Από την άλλη πλευρά, η Γαλλία έβγαλε αντίδραση με τον πλέον πειστικό τρόπο, συντρίβοντας με το εμφατικό 5-0 την Τουρκία στη Βάασα. Κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο (3-0). Στην επανάληψη φλέρταρε αρκετές φορές με τη μείωση, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα στο 58’ και 92’ της συνάντησης (το 5-0 με πέναλτι).

Πρώτη νίκη στον όμιλο για τους Γάλλους, οι οποίοι στην πρεμιέρα έπεσαν θύμα έκπληξης, γνωρίζοντας την ήττα από την Ουκρανία (0-1). Παραμένουν σε μειονεκτική θέση, χρειάζονται μόνο νίκη σήμερα για να προχωρήσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με ισοπαλία μένουν εκτός. Έχουν την κατάλληλη ποιότητα και την εμπειρία ώστε να αποφύγουν έστω και την τελευταία αγωνιστική τις δυσάρεστες εκπλήξεις, ωστόσο αντιμετωπίζουν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλο, όπως η Αγγλία, και το έργο τους δεν αναμένεται εύκολο. Εξέτισε ο ο Σαρ (Αμυντικός, 1, 0), στην αποστολή της βρίσκονται οι Ντεσπρές, Ντιούφ, Μπασιλά, Κοζά, Ντεμπελέ, Καμαρά, Νιακατέ, Σαρ, Κουισάνς, Γκιτάν, Ματοντό, Ενγκιαμπά, Σισοκό, Σουμαρέ, Αντλί, Αλιούι, Ντιαμπί, Γκουιρί, Μαολιντά και Πιντό.

Προηγούμενο ματς: Νίκη 5-0 επί της Τουρκίας τη 2η αγωνιστική.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της Γαλλίας.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου