*Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κίνας. Οι αγώνες είναι διπλοί, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων ομάδων. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Στο πρωτάθλημα: Γκουανγκζού – Τζιανγκσού 0-2

ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ (Α’)

Στη δράση έπειτα από περίπου 1,5 μήνα επιστρέφουν οι δυο ομάδες. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της η Γιανγκσού δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Σανγκάη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Κοσμίν Ολαρόγιου έδωσε τρία φιλικά τεστ κατά τη διάρκεια της διακοπής, επικράτησε των Περγκολετέσε (0-4) και Χόνβεντ (2-0), ενώ ηττήθηκε από την Γκουανγκζού (0-4). Στο πρωτάθλημα η Γιανγκτσού βρίσκεται στην 4η θέση και στο -3 από την πρώτη τριάδα που είναι ο πρωταρχικός της στόχος για φέτος. Στο Κύπελλο απέκλεισε τις Σιτσουάν και Τιανίν για να φτάσει στα προημιτελικά και ψάχνει σήμερα κόντρα στη Γκουανγκζού το αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα πρόκρισης.

Προηγούμενο ματς: Με 0-4 επικράτησε της Περγκολετέσε σε φιλική αναμέτρηση η Γιανγκσού.

Στατιστικό: n/g τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Το Γιανγκσού – Γκουαντζού παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΟΥΑΝΤΖΟΥ Ρ Φ΄(Α’)

Παρουσίασε ένα θετικό πρόσωπο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην 6η θέση. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της η Γκουαντζού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χενάν, συμπληρώνοντας έτσι έξι αναμετρήσεις αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες). Στο Κύπελλο το συγκρότημα του Στοϊκόβιτς δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στα προημιτελικά, αφήνοντας εκτός τις Γιουάν (0-2) και Ζιανγκζού (1-2) και γνωρίζει πως ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στη Τζιανγκσού ανεβαίνει αρκετά, από την οποία μάλιστα ηττήθηκε στο πρωτάθλημα (0-2). Θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι με μια σημαντική απουσία, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο βασικός φορ Ρενατίνιο.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Γκουαντζού και Χενάν στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: g/g τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

Κάτια Μοσχίδου