* 15η αγωνιστική

ΣΜΟΛΕΒΙΤΣΙ

Μετά τις δύο σερί νίκες που πανηγύρισε κόντρα στις Γκοροντέγια (2-0 εντός έδρας) και Γκόμελ (2-0 εκτός έδρας), η Σμολέβιτσι γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Νέμαν Γκρόντνο (1-0 εντός έδρας) και Σαχτιόρ (1-0 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα. Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λάπτεφ στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 67’.

Στις έξι συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Σμολέβιτσι για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στις τρεις σημειώθηκε GG. Ποινή τιμωρίας στη σημερινή αναμέτρηση με τη Λουχ Μινσκ θα εκτίσει ο Γκόρμπατσικ (ΑΜ, 14/4), ενώ τραυματίας είναι οι Πούζεβιτς (ΜΕ, 0/0) και Ρόζχοκ (ΜΕ, 8/0).

Προηγούμενο ματς: Η Σμολέβιτσι γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαχτιόρ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα επτά τελευταία παιχνίδια της Σμολέβιτσι για το πρωτάθλημα (δες το στην Betshop)

Το Σμολέβιτσι – Λουχ Μινσκ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΥΧ ΜΙΝΣΚ

Από πέντε σερί ήττες προέρχεται η Λουχ Μινσκ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γκόμελ (1-0 εκτός έδρας), Νέμαν Γκρόντνο (2-1 εντός έδρας), Σαχτιόρ (4-0 εκτός έδρας), Τορπέντο Ζοντίνο (3-1 εντός έδρας) και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (2-1 εντός έδρας).

Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σίγκνεβιτς (12’), προτού ο Στάσεβιτς διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 24’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Βέλκο στο 50’. Από πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρούνται οι Ιβάνοφ (ΜΕ, 11/0) και Λουκάσεβιτς (ΜΕ, 8/0), οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για τη σημερινή μάχη.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Λουχ Μινσκ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λουχ Μινσκ για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης