19η Αγωνιστική

Πρώτος γύρος: Γιου Σι Ντι – Σέλμπουρν 2-1
Δεύτερος γύρος: Σέλμπουρν – Γιου Σι Ντι 1-1

ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Γιου Σι Ντι, που από το πουθενά διασύρθηκε με 1-5 από τη Λόνγκφορντ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, πλήρωσε ακριβά τα πολλά λάθη της άμυνας της, κόντρα στη Λόνγκφορντ που δεν χαρίστηκε. Ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Ο’ Νίλ, που δεν μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στο σερί τριών νικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Η Γιου Σι Ντι διατηρείται σταθερά στην κορυφή και στο +4 από τις Ντροχέντα και Σέλμπουρν, αγωνίζεται σήμερα για δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα της και μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής παίζει χωρίς περιθώρια για απώλειες. “Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε δημιουργήσει μέχρι στιγμής. Ήταν μια κακή στιγμή, έγιναν πολλά λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας”, ανέφερε ο τεχνικός Ο’Νίλ.
 
Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-5 από τη Λόνγκφορντ γνώρισε η Γιου Σι Ντι την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: G/G και Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Το Γιου Σι Ντι – Σέλμπουρν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ

Χωρίς να πιάσει στάνταρ απόδοσης κόντρα στην Γκάλγουεϊ, η Σέλμπουρν έκανε αυτό που έπρεπε φτάνοντας στη νίκη με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, η Σέλμπουρν δεν μπόρεσε να πλησιάσει με αξιώσεις την περιοχή της Γκάλγουεϊ, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, ο Έβανς άνοιξε το σκορ στο 55′, ενώ στο 59′ ο Ίνγκλις με πέναλτι έκανε το 0-2. Απειλήθηκε ελάχιστα στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν στις καθυστερήσεις το τελικό 1-2.

Ασταμάτητο το συγκρότημα του Χίρι που συμπλήρωσε έτσι 11 παιχνίδια αήττητο στο πρωτάθλημα, μετρώντας έξι ισοπαλίες και πέντε νίκες, ενώ μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών έχει ηττηθεί σε μόλις δυο παιχνίδια. Σταθερά ψηλά στη βαθμολογία, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ βρίσκεται στο -4 από τη σημερινή της αντίπαλο. Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Χίρι είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με τον ίδιο ωστόσο να εκτίει σήμερα την τελευταία ποινή της τιμωρίας του.

Προηγούμενο ματς: Με 1-2 επικράτησε της Γκάλγουεϊ η Σέλμπουρν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

Κάτια Μοσχίδου