17η αγωνιστική.

*Στους προηγούμενους γύρους: Ίρτις – Καϊράτ Αλμάτι 1-2

*Στα ημιτελικά του Κυπέλλου: Καϊράτ Αλμάτι – Ίρτις 2-0

Ίρτις – Καϊράτ Αλμάτι 3-1

ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Αντίδραση έβγαλε την περασμένη αγωνιστική η Καϊράτ Αλμάτι, περνώντας με το «διπλό» (1-2) από την έδρα της Καϊσάρ. Συνάντησε πολλές δυσκολίες και δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έμεινε πίσω στο 60’ (1-0), άμεσα αντέδρασε και ισοφάρισε στο 64’ (1-1), κάνοντας την ανατροπή στις καθυστερήσεις της συνάντησης (1-2).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Καϊράτ Αλμάτι, μετά από την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Αστάνα (1-2), φθάνοντας τις πέντε νίκες στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές (5-0-1). Βρίσκεται πάντα στη δεύτερη θέση με 38 πόντους, στο -8 απ’ την πρωτοπόρο Αστάνα, έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα. Διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση με 33 γκολ ενεργητικό. Εντός έδρας μετράει απολογισμό επτά νίκες και μια ήττα, στα επτά εξ αυτών πέτυχε από δύο γκολ και πάνω. Αμφίβολος ο Αμπίκεν (Αμυντικός, 4, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Καϊσάρ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Καϊράτ Αλμάτι – Ίρτις παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΡΤΙΣ

Από την άλλη πλευρά, η Ίρτις συνεχίζει να προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της, γνωρίζοντας νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από την Ζετίσου εντός έδρας. Μοιραασμένο σε φάσεις παιχνίδι, στάθηκε πιο άτυχη από την αντίπαλο, έμεινε πίσω στο 56’ (0-1), δεν μπόρεσε να βρει απάντηση, δεχόμενη το 0-2 στο 81’ της συνάντησης.

Τρίτη διαδοχική ήττα για την Ίρτις, μετά απ’ αυτές που προηγήθηκαν από τις Αστάνα (3-0) και Καϊσάρ (0-1), έπεσε στην έβδομη θέση με 17 πόντους, στο -5 απ’ την τέταρτη Ορνταμπάσι, ενώ βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω απ’ τα μπαράζ παραμονής και δύο απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, καθώς έχει δεχθεί 22 γκολ σε 16 παιχνίδια. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από την Ζετίσου.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η Ίρτις στα τρία πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου