19η Αγωνιστική

Πρώτος γύρος: Νασιονάλ – Μακαρά 1-2

ΜΑΚΑΡΑ

Έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα μακριά από την έδρα της, με τη Μακαρά να επικρατεί με 1-0 την Αουκάς στο Κίτο την προηγούμενη αγωνιστική. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της και χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κινιόνεθ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Μακαρά έφτασε στη νίκη με 1-0. Δεύτερη σερί νίκη αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για το συγκρότημα του Βέλεθ, που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και στην 11η θέση, έχοντας τεθεί εκτός στόχων. Εκτός έδρας παρουσιάζει ένα δυνατό πρόσωπο, αντίθετα δυσκολεύεται αρκετά στο “σπίτι” της η Μακαρά, όπου μετρά μόλις μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκεί (1-3-3). “Έχουμε βρει τρόπο να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν παρουσιάζουμε το ίδιο πρόσωπο ωστόσο και στην έδρα μας. Είναι ένα πρόβλημα που θέλουμε να λύσουμε και θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Νασιονάλ, για να πανηγυρίσουμε τη νίκη μπροστά στο κοινό μας”, ανέφερε ο τεχνικός Βέλεθ.

Προηγούμενο ματς: Με 0-1 επικράτησε της Αουκάς η Μακαρά την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Το Μααρά – Ελ Νασιονάλ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Στα μάτια την ισχυρή Μπαρτσελόνα κοίταξε την προηγούμενη αγωνιστική η Νασιονάλ, που κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Παρά την πίεση που δέχθηκε στο πρώτο μέρος αντέδρασε σωστά, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 50′, η απάντηση όμως της Νασιονάλ ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ανγκούλο. Στο 60′ μάλιστα πήρε το προβάδισμα με τον Σεγκόβια, θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι περισσότερο αν ήταν πιο προσεχτική, στο 83′ όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Ακόμη μια καλή εμφάνιση για το συγκρότημα του Φαβάρο, που επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή φόρμα, μετρώντας μια ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές από τη Χουαγιακίλ. Στην 7η θέση η Νασιονάλ που έχει μείνει αρκετά πίσω, μετά το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Δυσκολεύεται εκτός έδρας, μετρώντας μια νίκη στις οκτώ τελευταίες εξόδους της. Στο αγωνιστικό κομμάτι εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Παράλες και Κορδέρο, που έχασαν την τελευταία προπόνηση της ομάδας.
 
Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Νασιονάλ και Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: g/g τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).