* 10η αγωνιστική

ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Αήττητη παραμένει η Στιαρνάν στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Σίγκμουντσον επικράτησε των Φίλκιρ (3-0 εντός έδρας), Μπρέινταμπλικ (1-0 εκτός έδρας), Φίολνιρ (6-1 εντός έδρας) και Ακουρέιρι (2-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Βίκινγκουρ (3-3 εντός έδρας), Βαλούρ (2-2 εκτός έδρας) και Γκρίνταβικ (1-1 εντός έδρας).

Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Ακουρέιρι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 59’ με τον Ράγκναρσον, προτού ο Σιγκούργκεϊρσον ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Χίλμαρ Χαλντόρσον στο 76’. Στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Στιαρνάν για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Η Στιαρνάν επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ακουρέιρι για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Στιαρνάν πανηγύρισε τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Interwetten)

Το Στιαρνάν – Βεστμάνεγιαρ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΣΤΜΑΝΕΓΙΑΡ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Βεστμάνεγιαρ στο πρωτάθλημα. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χαφνάρφιορδουρ (0-0 εντός έδρας), και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κέφλαβικ (3-1 εκτός έδρας) και Ρέικιαβικ (2-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Γκούντμουντσον ηττήθηκε από Βίκινγκουρ (2-1 εκτός έδρας) και Βαλούρ (1-0 εντός έδρας).

Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σίγκουρντσον στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 51’. Στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Βεστμάνεγιαρ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε μία νίκη και τέσσερις ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε GG. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της επί της Στιαρνάν χρονολογείται στις 27 Ιουλίου του 2017 (2-1).

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Βεστμάνεγιαρ από τη Βαλούρ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Βεστμάνεγιαρ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης