40η Αγωνιστική

Πρώτος γύρος: Κάντιθ – Μπαρτσελόνα Β’ 3-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β’

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα Β’. Έπαιξε με το μαχαίρι στα δόντια, έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της και παρά την όποια πίεση δέχθηκε, αντέδρασε σωστά και πήρε το αποτέλεσμα που τη διατηρεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από 11 αγωνιστικές για το συγκρότημα του Πιμιέντα, που μετρούσε επτά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ συνολικά αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές. Η Μπαρτσελόνα αραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις στροφές πριν το φινάλε ωστόσο βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις της παραμονής και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Μπουσκέτς και Αρνάιθ, ενώ δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας οι βασικοί Αλένια και Γκαγιαρέτα.

Προηγούμενο ματς: Με 2-3 επικράτησε της Σπόρτινγκ Χιχόν η Μπαρτσελόνα Β’ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).

Το Χόγια Λόρκα – Νουμάνθια παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ Εδώ)

ΚΑΝΤΙΘ

Αξιοποίησε στο έπακρο την έδρα της και πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στη Σαραγόσα την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0. Η Κάντιθ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αιφνιδίασε την αντίπαλο της, καθώς μόλις στο 7′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπαράλ. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, η Σαραγόσα δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ από το 66′ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, κάτι που οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά, με τον Γκαρσία στο 67′ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από επτά αγωνιστικές για το συγκρότημα του Άλβαρο, καθώς είχαν προηγηθεί έξι ισοπαλίες και μια ήττα. Ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας για την Κάντιθ που κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση της κατηγορίας, κρατώντας έτσι στα χέρια της το εισιτήριο για τα πλέι οφ τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Σαραγόσα η Κάντιθ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2.5 τα εννέα τελευταία παιχνίδια της.