* 31η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Μπάγερν Μονάχου – Ανόβερο 3-1

* Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε στα 15 από τα 17 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε τουλάχιστον τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου για το πρωτάθλημα.

ΑΝΟΒΕΡΟ

Μόλις μία νίκη πανηγύρισε το Ανόβερο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτήν κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (2-1 εντός έδρας) στις 6 του μηνός. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Μπραϊτενράιτερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γκλάντμπαχ (1-0 εντός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 εκτός έδρας), Άουγκσμπουργκ (3-1 εντός έδρας), Ντόρτμουντ (1-0 εκτός έδρας) και Λειψία (3-2 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Στουτγκάρδη (1-1 εκτός έδρας).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 53’ με τον Τόμι, μετά την ασίστ του Αόγκο. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Φούλκρουγκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Άλμπορνοζ διαμορφώνοντας, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το Ανόβερο για την ίδια διοργάνωση σημείωσε μία νίκη και τρεις ήττες. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε GG.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του επί της Μπάγερν Μονάχου χρονολογείται πριν από επτά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 23 Οκτωβρίου του 2011 (2-1). «Δεν φοβάμαι ποτέ, γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο όσο τίποτα. Αυτό ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι όμορφο να ανταγωνίζεσαι με τους καλύτερους. Αν αγωνιστούμε φοβισμένα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου θα έχουμε γνωρίσει προκαταβολικά την ήττα. Θα κάνουμε τα πάντα για να της προξενήσουμε προβλήματα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ανόβερου, Αντρέ Μπραϊτενράιτερ.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Στουτγκάρδη και Ανόβερο στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Ανόβερου για το πρωτάθλημα (δες το στην Interwetten)

Το Ανόβερο – Μπάγερν Μονάχου παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη (17/4), επικρατώντας εκτός έδρας με το εμφατικό 6-2 της Λεβερκούζεν, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ του Λεβαντόφσκι (3’, 9’), προτού οι γηπεδούχοι μειώσουν με τον Λ. Μπέντερ στο 19’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί πάτησαν ακόμα περισσότερο το γκάζι, σκοράροντας με τους Μίλερ (52’, 63’) και Τιάγκο Αλκάνταρα (61’).

Στο 72’ ο Μπέιλι έκανε το 5-2, προτού ο Μίλερ βάλει το κερασάκι στην τούρτα με το τρίτο προσωπικό γκολ του στο 78’, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Χάινκες προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα στις Ντόρτμουντ (6-0 εντός έδρας), Άουγκσμπουργκ (4-1 εκτός έδρας) και Γκλάντμπαχ (5-1 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν μόλις στο 9’ με το γκολ του Ντρίμιτς.

Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα, χάρη στα γκολ του Βάγκνερ (37’, 41’). Στο 51’ ο Τιάγκο Αλκάνταρα ανέβασε ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 67’ ο Αλάμπα έκανε το 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε οχτώ λεπτά πριν το τέλος των 90’ ο Λεβαντόφσκι, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Παρά το γεγονός πως η Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ο Γιούπ Χάινκες τόνισε πως θέλει το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εκτός έδρας με το εμφατικό 6-2 της Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε από το ημίχρονο στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης