35η αγωνιστική.

Στον πρώτο γύρο: Αλμίρε Σίτι – Ντε Γκράαφτσαπ 2-1

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ντε Γκράαφτσαπ, η οποία την Παρασκευή πέρασε με το «διπλό» 4-2 από την έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν. Μπήκε δυνατά και στο 14’ προηγούταν 2-0, μέχρι το 26’ είχε δεχθεί την ισοφάριση (2-2), για να πάει προηγούμενη στην ανάπαυλα (2-3 στο 36’). Στην επανάληψη αναγκάστηκε να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο στο 73’, δέχθηκε πίεση, κατάφερε να αντισταθεί, πετυχαίνοντας το 2-4 στο 90’ της συνάντησης.

Τρίτη σερί νίκη για την Ντε Γκράαφτσαπ μετά απ’ αυτές που προηγήθηκαν επί των Βααλβάικ (1-0) και Ντεν Μπος (2-1), παρέμεινε στην πέμπτη θέση και στους 55 πόντους, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον 2ο γύρο των πλέι οφ, καθώς βρίσκεται στο +9 απ’ την όγδοη Μάαστριχτ. Εντός έδρας μετράει απολογισμό εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με 32-19 τέρματα. Τιμωρημένος ο Τουτουαρίμα (Αμυντικός, 34, 0), συνεχίζει στα πιτς ο Φαν ντεν Χουρκ (Επιθετικός, 18, 7).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 4-2 επί της ΦΚ Αϊντχόφεν.

Στατιστικό: G/G τα πέντε απ’ τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Ντε Γκράαφτσαπ – Αλμίρε Σίτι παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Από την άλλη πλευρά, η Αλμίρε Σίτι έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες, επικρατώντας έστω και δύσκολα 2-1 της ουραγού Γιονγκ Ουτρέχτης εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 5’ (1-0), ισοφαρίστηκε στο 29’ (1-1), ήταν καθολικά ανώτερη στη συνέχεια, έχασε πολλές ευκαιρίες και δικαιώθηκε για την επιμονή της στο 85’ της συνάντησης (2-1). Δεύτερη σερί νίκη για την Αλμίρε Σίτι μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε επί της Βααλβάικ (0-4), ανέβηκε στην 11η θέση και στους 46 πόντους, δίνει μεγάλη μάχη για τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των πλέι οφ. Μακριά από την έδρα της τρέχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες με 25-39 τέρματα. Εξέτισε ο Σαλασίβα (Μέσος, 28, 6). Παραμένουν στα πιτς οι Κβίντα (Μέσος, 24, 1) και Φαν ντερ Βάτερ (Επιθετικός, 22, 11).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Γιονγκ Ουτρέχτης.

Στατιστικό: Over 2.5 τα εννιά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου