*30η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τα τελευταία χρόνια.

*Στον πρώτο γύρο: Σπαλ – Τζένοα 1-0 (29/10)

ΤΖΕΝΟΑ

Το πάλεψε όσο μπορούσε στο «Σαν Πάολο», αλλά τελικά ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Νάπολι. Στο 11΄ ο Γκαλαμπίνοφ πέρασε σαν σταματημένο τον Κουλιμπαλί και σούταρε μόλις άουτ, ενώ στο 26΄ ο Περίν απέκρουσε το σουτ του Ινσίνιε. Στο 44΄, ο Ινσίνιε σημάδεψε το δοκάρι της Τζένοα. Οι «παρτενοπέι» πίεσαν και στην επανάληψη και στο 51΄ ο Μέρτενς είχε κι άλλο δοκάρι για τη Νάπολι, ενώ στο 65΄ η Τζένοα έφυγε στην κόντρα, με τον Τααράμπ να πλασάρει και τον Ρέινα να σώζει την ομάδα του. Τελικά στο 72΄, μετά από κόρνερ, ο Αλμπιόλ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 76΄ η κεφαλιά του Ρόζι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 87΄ η Νάπολι έφυγε στην κόντρα, ο Μίλικ έδωσες στον Ινσίνιε που πλάσαρε αλλά ο Μπιράσκι έσωσε στη γραμμή.

Έτσι μετά από 28 αγωνιστικές μετρά 30 βαθμούς με 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 21-29 και βρίσκεται στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από τους μακροχρόνιους, τιμωρημένος είναι και ο αμυντικός Ρόζι.

Στατιστικό: Μετρά 12/13 under στα 13 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τη Νάπολι, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το Τζένοα – Σπαλ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ Εδώ)

ΣΠΑΛ

Απέσπασε σημαντικό βαθμό ισοπαλίας υποδεχόμενη την Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα και την Σπαλ να κερδίζει τις εντυπώσεις για το πάθος της. Κι αυτό γιατί είναι χαρακτηριστικό πως η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φανεί απειλητική σε πολλές περιπτώσεις στο παιχνίδι. Στο 11΄ το σουτ του Σάντρο έφυγε ελάχιστα έξω όπως και το φάουλ του Πάουλο Ντιμπάλα στο 41΄. Η Γιουβέντους δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει φάσεις και στην επανάληψη και για πρώτη φορά  απείλησε στο 81΄ με την κεφαλιά του Μάντζουκιτς που πέρασε λίγο άουτ. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος και ο βαθμός πανηγυρίστηκε έντονα από τους γηπεδούχους.

Έτσι μετά από 29 αγωνιστικές μετρά 25 βαθμούς με 5 νίκες, 10 ισοπαλίες και 14 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 28-50 και βρίσκεται στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο μέσος Κούρτιτς είναι τιμωρημένος και ο φορ Μποριέλο τραυματίας.

Στατιστικό: Μετρά μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) απέναντι στην Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.