* 29η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Γιουβέντους – Σπαλ 4-1

* Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σπαλ για το πρωτάθλημα.

* Η Σπαλ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Γιουβέντους κράτησε ανέπαφη την εστία της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΣΠΑΛ

Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν η Σπαλ παραμένει αήττητη για τρεις σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τη μάχη για παραμονή σε αυτό. Το συγκρότημα του Σέμπλιτσι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κροτόνε (3-2 εκτός έδρας) και Μπολόνια (1-0 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Σασουόλο (1-1). Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Αντενούτσι στο 27’, μετά την ασίστ του Σκιαταρέλα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαμπακάρ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Πολιτάνο αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι για τη Σασουόλο. Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Σπαλ για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισε μόλις μία νίκη. Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις πέντε σημειώθηκε GG, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

«Θα πρέπει να αγωνιστούμε με τη δική μας φιλοσοφία κόντρα στη Γιουβέντους, η οποία αποτελεί μία ομάδα χωρίς μειονεκτήματα. Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντί της θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε την τέλεια εμφάνιση. Η παραμονή περνάει κι από αναμετρήσεις όπως η αυριανή (σ.σ. αποψινή)», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σπαλ, Λεονάρντο Σέμπλιτσι. Τη φανέλα της Σπαλ θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο 33χρονος Ιταλός επιθετικός, Μίρκο Αντενούτσι, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί της.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Σασουόλο και Σπαλ στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Σπαλ παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, παραμένει αήττητη εδώ και 23 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενη μόλις τέσσερα γκολ σε αυτές! Στις 12 τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, σκαρφαλώνοντας την προηγούμενη βδομάδα, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, στην κορυφή της βαθμολογίας με τη νίκη της επί της Ουντινέζε (2-0 εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα στο 20’.

Στο 38’ ο Ιγκουαΐν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του ο Ντιμπάλα στο 49’, μετά την ασίστ του συμπατριώτη του Ιγκουαΐν. Μεσοβδόμαδα οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Αταλάντα (2-0 εντός έδρας), ξεφεύγοντας στο +4 από τη δεύτερη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ιγκουαΐν στο 29’, μετά την καταπληκτική κούρσα και ασίστ του Ντάγκλας Κόστα.

Στο 79’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Μαντσίνι. Δύο λεπτά αργότερα ο Ματουϊντί με ψύχραιμο πλασέ, μετά την ασίστ του Ιγκουαΐν, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «μπιανκονέρι» για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες. Στις επτά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. «Πρέπει να πάρουμε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Σπαλ, περιμένω μία αναμέτρηση πολύ πιο δύσκολη από ό,τι περιμένουν οι περισσότεροι», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Προηγούμενο ματς: Η Γιουβέντους επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Αταλάντα για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης