29η αγωνιστική.

Στον πρώτο γύρο: Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Γιονγκ Αλκμάαρ 2-1

ΓΙΟΝΓΚ ΑΛΚΜΑΑΡ

Τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε την Παρασκευή η Γιονγκ Αλκμάαρ, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε στην έδρα της Έμεν με 2-0. Πλασματικό το τελικό αποτέλεσμα, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τις δυσκολίες που πέρασε, στάθηκε σε πολλές περιπτώσεις τυχερή και θα μπορούσε να είχε χάσει από νωρίς το παιχνίδι, στο φινάλε κι ενώ η αντίπαλος πήρε πολλά επιθετικά ρίσκα, βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο 85’ (0-1), τελειώνοντας το παιχνίδι με δεύτερο τέρμα στο 92’ της συνάντησης (0-2).

Επιστροφή στις νίκες για την Γιονγκ Αλκμάαρ μετά την ήττα από τη Χέλμοντ (3-0), ανέβηκε στη 15η θέση και στους 32 πόντους, ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει, είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας με 53 γκολ παθητικό. Εντός έδρας μετράει απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες με επιμέρους σκορ 22-24 τέρματα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση από την πρώτη ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Έμεν.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Γιονγκ Αλκμάαρ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Από την άλλη πλευρά, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς απέδρασε με το σπουδαίο «διπλό» απ’ το Άμστερνταμ, επικρατώντας με το καθαρό 2-0 του Γιονγκ Άγιαξ. Στάθηκε τυχερή που δεν έμεινε πίσω στο πρώτο ημίχρονο (χαμένο αντίπαλο πέναλτι), στην επανάληψη πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, απείλησε και άνοιξε το σκορ στο 63’ (0-1), έκανε σωστή διαχείριση του αποτελέσματος και στο φινάλε με πέναλτι – αποβολή κλείδωσε τη νίκη (0-2 στο 87’).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς μετά τη βαριά ήττα από την Ντε Γκράαφτσαπ (0-4), παρέμεινε στη 17η θέση με 29 πόντους, στο -11 απ’ τα πλέι οφ και το έργο της παραμένει εξαιρετικά δύσκολο. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες με επιμέρους σκορ 22-31. Παραμένουν εκτός αποστολής οι τραυματίες Σαβαστάνο (Αμυντικός, 4, 0) και Σουμαόρο (Μέσος, 19, 0). Χέντρικς (Επιθετικός, 27, 16) και Αντράντε (Επιθετικός, 6, 1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς 2-0 επί του Γιονγκ Άγιαξ.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα απ’ τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου