* 20η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Μπραουνσβάιγκ – Άουε 1-1

* Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Άουε για το πρωτάθλημα.

* Η Μπραουνσβάιγκ αδυνατεί να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπραουνσβάιγκ για το πρωτάθλημα.

ΑΟΥΕ

Στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα η Άουε πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στην Ντάρμσταντ (1-0 εντός έδρας) στις 8 Δεκεμβρίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μεσοβδόμαδα το συγκρότημα του Ντους δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Ραμάν στο 30’. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 63’ με το γκολ του Μούνσι.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Χένινγκς από την άσπρη βούλα του πέναλτι επτά λεπτά αργότερα. Απογοητευμένος από την ήττα, όχι από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής, Χάνες Ντρους. Δυνατή παρουσιάζεται η Άουε στην έδρα της, καθώς στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σημείωσε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε όλες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στις τρεις σημειώθηκε GG. Σήμερα υποδέχεται στο «Erzgebirgsstadion» την Μπραουνσβάιγκ, της οποίας επικράτησε εντός έδρας για τελευταία φορά στις 30 Απριλίου του 2010 (2-1).

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Άουε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Άουε παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (δες το στην Betshop)

Το Άουε – Μπραουνσβάιγκ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Ένα βαθμό πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της Άουε βρίσκεται η Μπραουνσβάιγκ, στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης του πρωταθλήματος. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε το συγκρότημα του Λίμπερκνεχτ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα, αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χόλσταϊν Κίελ (0-0 εντός έδρας) στις 8 Δεκεμβρίου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-0 εντός έδρας) και Χαϊντενχάιμ (2-0 εκτός έδρας). Μεσοβδόμαδα κόντρα στην τελευταία οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με το γκολ του Τομάλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σάτερερ.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Πους στο 83’. Στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν τα «λιοντάρια» για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισαν μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στην Ίνγκολσταντ (2-0) στις 4 Δεκεμβρίου του 2017. Στις υπόλοιπες σημείωσαν έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις έξι σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε GG. Παρελθόν αποτέλεσε ο Ερνάντεζ (ΕΠ) που μετακόμισε έναντι 2.000.000 ευρώ στη Νόριτς. Βγάζοντας από τα ταμεία της 900.000 ευρώ η Μπραουνσβάιγκ απέκτησε από την Φράιμπουργκ τον Μπουλούτ (ΜΕ). Ως ελεύθερος ήρθε ο Χόφμαν (ΕΠ) από την Γκρόιτερ Φιρτ.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Μπραουνσβάιγκ από τη Χαϊντενχάιμ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Μπραουνσβάιγκ αγνοεί τη νίκη στα εννέα από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης