21η αγωνιστική.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Είχε δύσκολη αποστολή πριν το κλείσιμο του 2017 η Σπόρτινγκ Χιχόν και αυτό επιβεβαιώθηκε από την ήττα με το οριακό 2-1 από τη Γρανάδα εκτός έδρας. Στο δεύτερο παιχνίδι με τον κόουτς Μπαράχα στον πάγκο της αγωνίστηκε προσεκτικά, δέχθηκε αρκετή πίεση από την αντίπαλο, ενώ δεν απείλησε ουσιαστικά στην επίθεση, έμεινε πίσω με πέναλτι στο 60’ (1-0), δέχθηκε δεύτερο με αυτογκόλ στο 86’ της συνάντησης (2-0), για να μειώσει απλά στις καθυστερήσεις (2-1 στο 92’).

Επιστροφή στις ήττες για τη Σπόρτινγκ Χιχόν μετά την επιβλητική επικράτηση επί της Τενερίφης (3-0), αυτή ήταν και η μοναδική της νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (1-2-5). Οπισθοχώρησε στην δέκατη θέση με 27 πόντους, στο -7 απ’ την είσοδο στην «εξάδα» και τα πλέι οφ ανόδου. Εντός έδρας μετράει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με 14-7 τέρματα, από No/Goal συνοδεύτηκαν τα τρία πιο πρόσφατα. Επιστρέφει ο Σ. Αλβάρεθ (Μέσος, 13, 2). Εκτός αποστολής οι τραυματίες Σάντος (Επιθετικός, 19, 8) και Κανέγια (Αμυντικός, 14, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Γρανάδα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε απ’ τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Σπόρτινγκ Χιχόν – Κόρδοβα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΡΔΟΒΑ

Από τη δική της πλευρά, η Κόρδοβα έπρεπε να περάσουν πολλές αγωνιστικές για να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 της Ρέους εντός έδρας. Δίκαιη νίκη, άξιζε να έρθει με τόσο μεγάλο σκορ, καθώς είχε πολλές περισσότερες τελικές από την αντίπαλο της (18-4). Πήγε με σοβαρό προβάδισμα στα αποδυτήρια, πετυχαίνοντας το 1-0 στο 24’ και το 2-0 στο 26’. Ανώτερη και στην επανάληψη, έκανε το 3-0 στο 49’, το 4-0 στο 79’, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβό της με πέμπτο τέρμα στο 85’ της συνάντησης (5-0).

Έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη, χρειάζεται ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο, αν θέλει να λέει ότι θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν μείνει στον πάγκο ο Χόρχε Ρομέρο, με τον οποίο μετράει απολογισμό 1-1-1 και δείχνει ιδιαίτερα βελτιωμένη. Η νίκη που πέτυχε ήταν η πρώτη μετά από έντεκα αγωνιστικές (0-4-7), ανέβηκε στην 20η θέση και στους 16 πόντους, στο -5 απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ μια νίκη, μια ισοπαλία και οκτώ ήττες με 7-21 τέρματα. Επιστρέφει ο Χ. Φερνάντεθ (Αμυντικός, 18, 0), στα πιτς οι Πινίγιος (Αμυντικός, 15, 0) και Χοσέμα (Αμυντικός, 11, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Κόρδοβα 5-0 επί της Ρέους.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα απ’ τα πέντε  πρόσφατα  παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου