ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Όχι μόνο κατάφερε να σταματήσει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, αλλά ήταν αυτή που άξιζε και τη νίκη με βάση την εικόνα του αγώνα. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 4΄  με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιούριτς. Η Ζυρίχη βρήκε το γκολ της ισοφάριση στο 60΄  με τον Μούσα Κονέ, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε την πίεση των γηπεδούχων, που ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ο κόουτς Μάρκους Μπάμπελ δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πληρώσαμε κάποια λεπτά αδράνειας στο δεύτερο. Σε τέτοια παιχνίδια η λεπτομέρεια παίζει πάντοτε σημαντικό ρόλο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι για ένα ακόμη παιχνίδι αντιμετωπίζει μόνο μακροχρόνια προβλήματα απουσιών κι έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στατιστικό: Μετρά μόλις 1 ήττα στα 8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Ζυρίχη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ελβετικού πρωταθλήματος.

Το Λουκέρνη – Τουν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΥΝ

Απογοητευτική ήττα και δίκαιη ήττα από τη Λουγκάνο με 4-1, σε ένα παιχνίδι που απέτυχε να αντιμετωπίσει σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Λουγκάνο προηγήθηκε μόλις στο 4΄ με τον Κρινγκόι και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 27 ΄ με τον Γκερντ. Η Τουν μείωσε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Σπίλμαν, αλλά η Λουγκάνο έκανε το 3-1 στο 59΄ και πάλι με τον Γκερντ. Ο Σαμπατίνι στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Έχει ανεξήγητες μεταπτώσεις στην απόδοση της, αφού χάνει 3-0 από τη Βασιλεία, κερδίζει 4-0 την Γιουνγκ Μπόις και χάνει 4-1 από τη Λουγκάνο! Ο κόουτς Σνάιντερ έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του, κάτι που πάντως προβληματίζει και τον ίδιο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αντιμετωπίζει μόνο μακροχρόνια προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στατιστικό: Μετρά 6 σερί over στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από το Λουγκάνο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ελβετικού πρωταθλήματος.

Γιώργος Μάντζιος