ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Βερακρούζ, μετά και από εκείνη κόντρα στην Πουέμπλα (2-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Λούνα φιλοξενήθηκε από την Σάντος Λαγκούνα, στην έδρα της οποίας πήρε τη νίκη με 2-3. Οι Κρίστιαν Μενέντεζ και Αντριάν Λούνα βρήκαν δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι, με τον Κρίστιαν Βαλντέζ να σκοράρει το τρίτο τέρμα της ομάδας του και να της εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παραμένει στην τελευταία θέση της τελικής βαθμολογίας, όμως έκλεισε την διαφορά της από τις Άτλας και Πουέμπλα, οι οποίες άφησαν βαθμούς στα παιχνίδια τους.

Μεσοβδόμαδα, η Βερακρούζ φιλοξενήθηκε από την Λεόν, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου. Παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο δικαίως γνώρισε την ήττα με 2-0, δεχόμενη και τα δυο γκολ στο πρώτο 20λεπτό. Παράλληλα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Ντίαζ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι, έχει ηττηθεί και στα τρία παιχνίδια της για την διοργάνωση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Λεόν για το Κύπελλο.

Στατιστικό: Under 2.5 τα εφτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα (από πέρυσι). (δες το στην Interwetten)

Το Βερακρούζ – Κερετάρο παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Από την πλευρά της, η Κερετάρο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Μονάρκας, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1. Τα τέρματα των Χαβιέ Γκουέμεζ και Καμίλο Σανβέτσο στα τελευταία λεπτά ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους, η οποία έφτασε έτσι τους εφτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κερετάρο στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της να είναι πιο εντυπωσιακές, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλίες στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Μεσοβδόμαδα, η Κερετάρο φιλοξένησε την Πατσούκα, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου. Σε ένα ματς για γερά νεύρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, σκοράροντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα ο απολογισμός της στην διοργάνωση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Πατσούκα για το Κύπελλο.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιάννης Καλαϊτζίδης