*Στον πρώτο γύρο: Τόκυο – Ουράβα 0-1

ΟΥΡΑΒΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ουράβα, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι της, η ομάδα του Μιχαΐλο Πέτροβιτς φιλοξενήθηκε από την Βέντφορετ Κόφου, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Το τέρμα του Κασιβάγκι στο 19ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Έχει σκοράρει στα δώδεκα από τα δεκατρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι στην 8η θέση μαζί με την Τόκυο. Επιπλέον, με 48 τέρματα στο ενεργητικό της, διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, ούσα αήττητη στα τρία τελευταία αντίστοιχα ματς (2-1-0). Εκτός είναι ο τραυματίας Νταϊσούκε Νάσου (ΑΜ 9/0). Την Τρίτη, αντιμετώπισε την Σαπεκονένσε στον τελικό του Σουρούγκα Μπανκ και επικράτησε με 1-0, χάρη στο τέρμα του Αμπέ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Σαπεκοένσε για το Σουρούγκα Μπανκ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Ουράβα – Τόκυο παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΚΥΟ

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Τόκυο, η οποία μετρώντας κατά σειρά τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιοσινούκι Σινόντα φιλοξένησε την Βίσσελ Κόμπε, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Ουτάκα, δυο λεπτά πριν από τα 90′, ήταν αρκετό για να κρίνει το ματς και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνη κόντρα στην Ομίγια (1-2). Πλέον, έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 33 βαθμούς συνολικά και είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας, μαζί με την σημερινή της αντίπαλο, απέχοντας τόσο από τις πρώτες θέσεις, όσο και από την ζώνη του υποβιβασμού. Πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στην τελευταία της έξοδο. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μασάτο Μορισίγκε (ΑΜ 17/1), Σόταν Τανάμπε (ΜΕ 8/1), Τασούκου Χιραόκα (ΜΕ 0/0) και Βατάρου Σασάκι (ΜΕ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Βίσσελ Κόμπε για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης