* Σημειώθηκε no-goal στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Μπάρνσλεϊ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Αφού επικράτησε της Μπρέντφορντ (1-0 εντός έδρας) στην πρεμιέρα αυτού το συγκρότημα του Γουάιλντερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μίντλεσμπρο (1-0 εκτός έδρας) και Κάρντιφ (2-0 εκτός έδρας). Μεσοβδόμαδα κόντρα στην τελευταία οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μόρισον στο 44’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μέντεζ Λάινγκ.

«Το σημαντικό είναι πως δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση. Τα καλά λόγια από τον αντίπαλο προπονητή δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Πλέον δεν αγωνιζόμαστε κόντρα σε ομάδες της Λιγκ 1, πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Θέλω να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνεται», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «λεπίδων». Παρελθόν από το σύλλογο αποτέλεσε ο Γουάλας (ΜΕ) ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με αυτόν.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την Κάρντιφ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Μπάρνσλεϊ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Μετά τις ήττες που γνώρισε από τις Μπρίστολ Σίτι (3-1 εκτός έδρας) και Ίπσουϊτς (2-1 εντός έδρας) η Μπάρνσλεϊ έσπασε το ρόδι μεσοβδόμαδα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Πίρσον. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 26’ με τον Μέρφι. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Χέτζις.

«Είμαι ενθουσιασμένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε, δείχνουμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Χαίρομαι γιατί βλέπω από συγκεκριμένους παίκτες πως βελτιώνονται σημαντικά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπάρνσλεϊ, Πολ Χέκινγκμποτομ. Την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου δεξιού μπακ, Ντιμίτρι Καβαγιέ, από τη Ρεν ανακοίνωσε ο σύλλογος. «Είμαι χαρούμενος που εξασφαλίσαμε τις υπηρεσίες του, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που με έχει εντυπωσιάσει», τόνισε ο προπονητής της Μπάρνσλεϊ. Αξίζει να σημειώσουμε πως για γραφειοκρατικούς λόγους η συμμετοχή του Καβαγιέ κρίνεται αμφίβολη στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Η Μπάρνσλεϊ επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Μπάρνσλεϊ για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης