Στον πρώτο γύρο: Έλφσμποργκ – Γιόνσεπινγκ 3-0

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Γιόνσεπινγκ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Έρεμπρο εντός έδρας. Δεν την άξιζε, προηγήθηκε στο 10’ (1-0), η αντίπαλος στη συνέχεια ισορρόπησε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 38’ (1-1). Ισορροπημένο παιχνίδι στην επανάληψη, χωρίς να υστερήσει έμεινε πίσω στο 73’ (1-2), δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ στο παιχνίδι στα λεπτά που απέμεναν. Δεύτερη σερί ήττα μετά απ’ αυτή που είχε προηγηθεί από την Χάλμσταντ (6-1) και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (1-0-4), μετράει μόλις μια νίκη στις πρόσφατες 12 αναμετρήσεις της (1-4-7), αυτή επί της Χάμαρμπι (1-0). Συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, αυτή τη στιγμή είναι στη 12η θέση με 18 πόντους, στο +2 απ’ τα μπαράζ παραμονής και στο +5 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Εντός έδρας μετράει απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εξέτισε ο Γκογιάνι (Μέσος, 15, 2) και το απουσιολόγιο έμεινε «λευκό».

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από την Έρεμπρο.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε απ’ τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Γιόνσεπινγκ. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Γιόνσεπινγκ – Έλφσμποργκ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Από τη δική της πλευρά η Έλφσμποργκ στάθηκε εξαιρετικά άτυχη την περασμένη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα 2-1 από την Έλφσμποργκ στο Μπορός. Πλασματική εικόνα το τελικό αποτέλεσμα, με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ (1-0 στο 2’), δεν το χάρηκε για πολύ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 5’ (1-1). Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στη συνέχεια και είχε καθαρές ευκαιρίες για να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ, από μια ανύποπτη φάση έμεινε πίσω στο 56’ της συνάντησης (1-2), έχασε τα… άχαστα να φθάσει στην ισοφάριση, η τύχη όμως της γύρισε την πλάτη. Επιστροφή στις ήττες για την Έλφσμποργκ μετά την ισοπαλία με την Έρεμπρο (2-2 εκτός έδρας), συμπλήρωσε τετράδα αγώνων χωρίς νίκη (0-1-3) και υποχώρησε κι άλλο στην κατάταξη, ευρισκόμενη στη δέκατη θέση με 26 πόντους, στο -7 απ’ την πρώτη τριάδα. Κάρτες συμπλήρωσε ο Χορν (Αμυντικός, 16, 0), Αντίθετα επιστρέφει ο Ράντρουπ (Αμυντικός, 11, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από την Γκέτεμποργκ.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε απ’ τα έξι πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου