*Το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 διεξάγεται στην Νότιο Κορέα. Έξι όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτες κάθε ομίλου μαζί με τις τέσσερις καλύτερες τρίτες, για να διαμορφωθεί έτσι η φάση των «16» της διοργάνωσης.

*Τρίτος όμιλος: Ζάμπια U20 3β. (1 αγ.), Ιράν U20 3β. (1 αγ.), Πορτογαλία U20 0β. (1 αγ.), Κόστα Ρίκα U20 0β. (1 αγ.)

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ U20

Δεν τα κατάφερε η Κόστα Ρίκα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Μαρσέλο Ερέρα αντιμετώπισε το Ιράν, κόντρα στο οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0. Παρότι είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και δημιούργησε περισσότερα φάσεις, εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Για να εξακολουθεί να ελπίζει σε μια πιθανή πρόκριση, σήμερα πρέπει πάση θυσία να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πορτογαλία. Με την αντίπαλο της όμως να παίζει και αυτή για τη νίκη, το έργο της Κόστα Ρίκα μόνο εύκολο δεν είναι. Ράνταλ Λεάλ (ΜΕ 6/2) και Τζόναθαν Μαρτίνεζ (ΜΕ 2/0) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με σκοπό να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κόντρα στο Ιράν και να είναι 100% έτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: ‘Ηττα 1-0 από το Ιράν U20 για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20.

Στατιστικό: G/G τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στην Betshop)

Το Κόστα Ρίκα U20 – Πορτογαλία U20 παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U20

Θύμα έκπληξης έπεσε η Πορτογαλία, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Εμίλιο Πέισε αντιμετώπισε την Ζάμπια, έχοντας τον τίτλο του φαβορί. Μετά από ένα “άσφαιρο” πρώτο ημίχρονο, οι Πορτογάλοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όταν η Ζάμπια πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν, ήταν απλά να μειώσουν για το τελικό 2-1 με το τέρμα του Έλντερ Φερέιρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά και από αυτό το αρνητικό ξεκίνημα, η Πορτογαλία είναι υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη σήμερα, κόντρα στην Κόστα Ρίκα, με σκοπό να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης. Για την αναμέτρηση αυτή, ο Πέισε θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες. Σημαντικό παιχνίδι για τον αμυντικό Πέδρο Εμπίς, που συμπληρώνει 30 συμμετοχές με το εθνόσημο.

“Και οι 21 παίκτες που είναι εδώ, είναι ότι καλύτερο διαθέτει η χώρα σε αυτές τις ηλικίες και πιστεύουμε πως και τώρα και στο μέλλον, όλοι τους μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα με την εθνική ομάδα. Χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πλέον τα πράγματα δεν είναι εύκολα για εμάς. Ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρόκριση”, δήλωσε ο Πέισε.

Προηγούμενο ματς: Ήττα 2-1 από την Ζάμπια U20 για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.