ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Νιου Ίνγκλαντ, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζέι Χιπς φιλοξένησε το Σαν Χοσέ, με το οποίο και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Αυτό ήταν και το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, στο οποίο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, μετά και την ήττα με 3-0 κόντρα στο Σικάγο.

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους οκτώ συνολικά και είναι στην έβδομη θέση της ανατολικής περιφέρειας, όπου και “συγκατοικεί” με την Ατλάντα. Εντός έδρας παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Για το αποψινό παιχνίδι, ο Χιπς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με το Σαν Χοσέ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

Το Νιου Ίνγκλαντ – Ουάσινγκτον παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Φιλαδέλφεια Γιουνιόν (2-1) και Νέα Υόρκη Σίτι (2-1), υπέστη και πάλι η Ουάσινγκτον. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπεν Όλσεν φιλοξενήθηκε από τη Νέα Υόρκη, στην έδρα της οποίας και ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενη και τα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν και το τέταρτο από τα έξι συνολικά παιχνίδια της, στο οποίο δεν βρίσκει δίχτυα.

Με εφτά βαθμούς σε έξι παιχνίδια, η Ουάσινγκτον είναι στην 9η θέση της ανατολής, πάνω μόνο από τις Μόντρεαλ Ίμπακτ και Φιλαδέλφεια Γιουνιόν. Ηττήθηκε και στα δυο εκτός έδρας φετινά παιχνίδια της, όπου δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει. Με απουσίες και πάλι η αποστολή της, καθώς εκτός είναι οι τραυματίες Έρικ Κλενόφσκι (ΤΕ 0/0), Στιβ Μπίρνμπαουμ (ΑΜ 6/0), Ρομπ Βίνσεντ (ΜΕ 2/0) και Πάτρικ Νιάρκο (ΕΠ 5/0). Παράλληλα, αμφίβολη είναι οι Νικ ΝτεΛεόν (ΜΕ 6/0) και Πάτρικ Μούλινς (ΕΠ 3/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Νέα Υόρκη για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: 2-3 Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης