* NG οι 7/9 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις με γηπεδούχο την Οσασούνα για όλες τις διοργανώσεις.

* Η Οσασούνα έχει σκοράρει και στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς πρωτααθλήματος, αλλά ταυτόχρονα έχει δεχθεί γκολ και στα 14 τελευταία “εντός”.

* 73 γκολ έχει δεχθεί η άμυνα της Οσασούνα στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στα πέντε “μεγάλα” ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στον πρώτο γύρο: Χιχόν – Οσασούνα 3-1

Κάνε Like και Μπες στην Κλήρωση για 500€ Paysafecards

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

“Τελικός” παραμονής στο “Σαντάρ”, με την Οσασούνα να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή. Αποτελούσε εξαρχής το αουτσάιντερ στο εκτός έδρας ματς με την Ατλέτικο, γνώρισε δίκαιη ήττα με 3-0, με τους γηπεδούχους να αστοχούν, μάλιστα, σε δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 89′ και στο 90′, χάνοντας την ευκαιρία για ένα ακόμη υψηλότερο σκορ. Θυμίζουμε, βέβαια, ότι η ήττα αυτή πήρε τη σκυτάλη από τις “κολλητές” νίκες επί των Αλαβές (0-1) και Λεγκανές (2-1), που ανανέωσαν τις ελπίδες σωτηρίας. Στο -10 από τη “γραμμή σωτηρίας” βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι, οι δύο προαναφερθείσες νίκες είναι οι μοναδικές τους στις τελευταίες 24 αγωνιστικές. Μόλις μία εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-5-10), με το αμφίσκορο έχουν συνδυαστεί τα οκτώ τελευταία “εντός” (συνδυασμός με Over 2.5 σε έξι περιπτώσεις).

“Δίνουμε το πιο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι μας στη φετινή σεζόν. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πάρα πολλές απουσίες, όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Ο αντίπαλος έρχεται με πάθος για τη νίκη, κάτι που ισχύει και για εμάς. Είμαστε… υποχρεωμένοι να κερδίσουμε”, υπογράμμισε ο κόουτς Βασίλιεβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 11 τραυματίες παίκτες έχει η Οσασούνα ενόψει του σημερινού ματς, με τον Βασίλιεβιτς να αναγκάζεται να συμπεριλάβει τέσσερις νεαρούς από τη β’ ομάδα προκειμένου να συμπληρώσει αποστολή. Πέρα από τους Αϊτόρ Μπουνιουέλ (Μπακ) και Ολαβίδε (ΜΕ), οι οποίοι συχνά-πυκνά δίνουν το “παρών”, συμπεριλήφθηκαν και οι Στίβεν (ΑΜ) και Κίκε Μπάρχα (ΜΕ).

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0. Τα γκολ στο 30′, στο 47′ και στο 61′. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αστόχησαν και σε δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 89′ και στο 90′.

Στατιστικό: Over 2.5 τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Το Οσασούνα – Χιχόν παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ Εδώ)

ΧΙΧΟΝ

Η Χιχόν, από την πλευρά της, αποδείχθηκε ιδιαίτερα αξιόμαχη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο Σάββατο, δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τη Σπόρτινγκ (είχαν προηγηθεί αυτές από Μάλαγα και Σοσιεδάδ, με σκορ 0-1 και 3-1 αντίστοιχα), κράτησε τους σημερινούς φιλοξενούμενους εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -5 από τη 17η Λεγκανές. Μόλις ένα τρίποντο έχει πανηγυρίσει η ομάδα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (1-3-6), μόνο ένα διπλό έχει επιτευχθεί στο φετινό πρωτάθλημα (1-5-10). Ταυτόχρονα, όμως, η Χιχόν έχει σκοράρει στις 5/6 τελευταίες εξόδους της.

Με δεδομένο ότι την προσεχή Τρίτη ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ για την εμβόλιμη 34η αγωνιστική, ο κόουτς Ρούμπι τόνισε: “Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο σημαντική της χρονιάς, παίζουμε το μέλλον μας στην κατηγορία. Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες, θα έπρεπε να είχαν περισσότερους βαθμούς”. Εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος ο μεσοεπιθετικός Μπουργουΐ, αντίθετο δρομολόγιο… για τον αριστερό μπακ-εξτρέμ Ίσμα Λόπεθ. Αποθεραπεύθηκε ο μπακ Ντούγκλας, νέο θύμα τραυματισμού ο μπακ Λίγιο. Παραμένουν στα πιτς οι Χουάν Ροντρίγκεθ (ΜΕ) και Τραορέ (ΕΠ).

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-3. Προηγήθηκε με τον Τσοπ στο 14ο λεπτό, για να ισοφαριστεί στο 17′. Νέο προβάδισμα της έδωσε ο Βέσγα στο 50′, εννιά λεπτά αργότερα η “βασίλισσα” έκανε το 2-2. Η ολική ανατροπή έλαβε χώρα στο 90′.

Στατιστικό: G/G & Over 3.5 τα 3/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος (δες το στην Betshop).

Βασίλης Μελίδης