ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Από την εκτός έδρας νίκη εμ 3-1 κόντρα στη Χιρόνα προέρχεται η Βαγιεκάνο, η οποία ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της. Το συγκρότημα του Μίτσελ επιβεβαίωσε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική του άνοδο, βελτίωσε το ρεκόρ του στο 2-2-1 στα πέντε τελευταία και ανέβηκε στη 17η θέση με 36 πόντους όντας σε ισοβαθμία μέχρι και με την Αλκορκόν που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Καλείται να διατηρήσει το καλό μομέντουμ ώστε να ξεμπερδέψει όσο πιο νωρίς γίνεται με την υπόθεση της παραμονής και κόντρα στην Τενερίφη η νίκη είναι και πάλι μονόδρομος, γεγονός που ίσως ευνοεί την ομάδα, καθώς αγωνίζεται πολύ καλύτερα υπό πίεση. Τα κακά νέα για τους γηπεδούχους είναι πως θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Έμπερτ και Αμάγια, αφήνοντας σημαντικά κενά τόσο στην άμυνα, όσο και στο χώρο του κέντρου.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Χιρόνα.

Στατιστικό: N/G & Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

Κάντε Like στο Video και μπείτε στο διαγωνισμό για 500€

Το Βαγιεκάνο – Τενερίφη παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ Εδώ)

ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Από την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Οβιέδο προέρχεται η Τενερίφη, η οποία μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία της, ωστόσο κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σανθ από το 17’. Το σύνολο του Μαρτί ντούμπλαρε έτσι τις επιτυχίες του μετά και την εκτός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στην Κάντιθ και παρέμεινε στην 3η θέση με 52 βαθμούς όντας στο -6 από τη Χιρόνα και την απευθείας άνοδο. Καλείται να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να πλησιάσει εκ νέου το όνειρο της επιστροφής στα «μεγάλα σαλόνια», κόντρα στην ανεβασμένη Βαγιεκάνο όμως, το έργο των φιλοξενούμενων είναι ιδιαιτέρως δύσκολο και α πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι ιδίως μεσοεπιθετικά αν θέλουν να τα καταφέρουν, καθώς έχουν σκοράρει το πολύ ένα τέρμα στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Οβιέδο.

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα 14 από τα 16 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)