ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Από την εκτός έδρας ήττα με 0-4 από την Ντέρι προέρχεται η Ντροχέντα, η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις της αντιπάλου της, μένοντας μοιραία με άδεια χέρια για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Το συγκρότημα του Μαχόν μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά της σεζόν κάνοντας το 2/2, στα επόμενα τρία παιχνίδια όμως παρουσίασε μεγάλες αδυναμίες και ιδίως στα μετόπισθεν, καθώς δέχτηκε 10 (!) τέρματα. Βρίσκεται στην 7η θέση με έξι βαθμούς και καλείται να επιστρέψει στους βαθμούς και τις καλές εμφανίσεις ώστε να μην πάει στράφι η εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή χρονιά. Κόντρα στην Μποέμιανς οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά δύσκολο έργο και για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ πιο «σφιχτοί» αμυντικά.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 0-4 από την Ντέρι.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τρία τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

Το Ντροχέντα – Μποέμιανς παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ιρλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Γκάλγουεϊ προέρχεται η Μποέμιανς, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την ασταθή της πορεία, όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Το σύνολο του Λονγκ μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 5η θέση με επτά βαθμούς και καλείται να βρει άμεσα αγωνιστική σταθερότητα αν θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν. Κόντρα στην ντεφορμέ, Ντροχέντα, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία και αν παρουσιαστούν σοβαροί και ουσιαστικοί πιθανόν να τα καταφέρουν, μιας και οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Γκάλγουεϊ.

Στατιστικό: G/G σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια της Μποέμιανς. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)