*Στον πρώτο γύρο: Ντόβερ Αθλέτικ – Γκίσελι  2-0

ΓΚΙΣΕΛΙ

Από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προέρχεται η Γκίσελι, η οποία και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Άντι Λόκγουντ φιλοξενήθηκε από την Γκέιτσχεντ, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Ο Λόουλορ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 15ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία της, μετά και από εκείνη κόντρα στην Μπόρεχαμ Γουντ (0-0), εκτός έδρας.

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 46 βαθμούς και είναι στην 15η θέση, όπου και “συγκατοικεί” μαζί με την Τσέστερ. Στους εφτά βαθμούς η διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να απομακρυνθεί ακόμη πιο περισσότερη από αυτή. Εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Εξέτισσε και επιστρέφει ο Άσλεϊ Πάλμερ (ΑΜ 27/0), εν αντιθέσει με τους τραυματίες Έλιοτ Γκριν (ΑΜ 8/0) και Τζον Ρούνεϊ (ΜΕ 7/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γκέιτσχεντ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

Το Γκίσελι – Ντόβερ Αθλέτικ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ντόβερ, μετά από τρεις αγωνιστικές και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, χωρίς να έχει πετύχει παράλληλα και κάποιο τέρμα. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Κρις Κίνεαρ φιλοξένησε την Μπρόμλεϊ, της οποίας και επικράτησε με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι σημείωσε στο 59ο λεπτό ο Χίλι, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Με τους τρεις βαθμούς που πήρε από την αναμέτρηση αυτή, έφτασε τους 63 στο σύνολο και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Στους δυο βαθμούς η διαφορά της από την πρώτη πεντάδα και την Γκέιτσχεντ, έχοντας ωστόσο και δυο παιχνίδια λιγότερα. Παράλληλα, με 68 τέρματα στο ενεργητικό της, έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της. Απόντες από το σημερινό παιχνίδι είναι ο τιμωρημένος Ασάντ Τόμας (ΑΜ 37/3), καθώς και ο Σαμ Μάγκρι (ΑΜ 35/1) που κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Μάλτας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μπρόμλεϊ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.