Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Γκρόιτερ Φιρτ 4-0

* Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Στουτγκάρδης για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Γκρόιτερ Φιρτ για το πρωτάθλημα.

* Η Στουτγκάρδη επικράτησε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Αήττητη παραμένει η Γκρόιτερ Φιρτ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ραντόκι επικράτησε των Ανόβερο (4-1 εντός έδρας), Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-0 εντός έδρας) και Νυρεμβέργη (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άουε (0-0 εκτός έδρας), Βίρτσμπουργκ Κίκερς (1-1 εκτός έδρας) και Σαντχάουζεν (1-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Κουν. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Ντουρσούν.

Στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Γκρόιτερ Φιρτ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε πέντε νίκες και μία ήττα. Στις τρεις σημειώθηκε no-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Η Στουτγκάρδη αποτελεί μακρά την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, την οποία και σεβόμαστε απόλυτα. Ανυπομονούμε να κοντραριστούμε μαζί της», υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Γκρόιτερ Φιρτ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε να προβληματίσουμε την αντίπαλό μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε επιθετικά». Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βούκουσιτς (ΕΠ) ανακοίνωσε κι επίσημα η Γκρόιτερ Φιρτ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Σαντχάουζεν και Γκρόιτερ Φιρτ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Γκρόιτερ Φιρτ επικράτησε στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Γκρόιτερ Φιρτ – Στουτγκάρδη
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Γκρόιτερ Φιρτ στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το νούμερο ένα φαβορί για την απευθείας άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Αφού επικράτησε των Σαν Πάουλι (1-0 εκτός έδρας), Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-0 εντός έδρας), Σαντχάουζεν (2-1 εντός έδρας), Χαϊντενχάιμ (2-1 εκτός έδρας) και Καϊζερσλάουτερν (2-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Βολφ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπραουνσβάιγκ (1-1 εκτός έδρας) και Μπόχουμ (1-1 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Λοσίγια μόλις στο 10’.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 70’ με τον Γκίνκζεκ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Στουτγκάρδη για την ίδια διοργάνωση σημείωσε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε goal-goal. «Η αναμέτρηση κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ είναι τεράστιας σημασίας για εμάς. Θα είναι μία τελείως διαφορετική μάχη σε σχέση με αυτή του πρώτου γύρου. Η αντίπαλός μας αγωνίζεται με άλλη νοοτροπία», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Στουτγκάρδης.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Στουτγκάρδη και Μπόχουμ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Στουτγκάρδη παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (βρήκαμε τη νίκη της Στουτγκάρδης στην Betshop σε απόδοση 1.95)

Στοιχημάτισε τώρα στο Γκρόιτερ Φιρτ – Στουτγκάρδη
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ