Στον πρώτο γύρο: Νοβάρα – Λατίνα 2-2

* Η Νοβάρα αναδείχθηκε ισόπαλη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Λατίνα για το πρωτάθλημα.

* Η Λατίνα παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Νοβάρα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΛΑΤΙΝΑ

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Λατίνα στο πρωτάθλημα, υποχωρώντας στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα με τους 26 βαθμούς που συγκέντρωσε μετά το πέρας 25 αγωνιστικών. Αφού επικράτησε της Ελλάς Βερόνα (2-0 εντός έδρας) στις 21 Ιανουαρίου το συγκρότημα του Βιβαρίνι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σπέτσια (3-2 εκτός έδρας), Φροζινόνε (1-0 εντός έδρας) και Μπενεβέντο (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κόρβια στο 20’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Πέτσι. Την ανατροπή των δεδομένων, και παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση, διαμόρφωσε στο 61’ ο Σισιρέτι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Λατίνα αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 45’, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντι Ματέο. Στις συνολικά 12 εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «νερατζούρι» για την ίδια διοργάνωση γνώρισαν μόλις μία ήττα. Στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις νίκες και οχτώ ισοπαλίες (12-8 τα γκολ). Αβέβαιο χαρακτηρίζεται το μέλλον της Λατίνα, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται να δηλώσει πτώχευση λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Λατίνα από την Μπενεβέντο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Λατίνα γνώρισε την ήττα με ένα γκολ διαφορά στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στον Stoiximan).

Το Λατίνα – Νοβάρα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΟΒΑΡΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Νοβάρα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Αφού επικράτησε της Κάρπι (2-1 εντός έδρας) στις 30 Δεκεμβρίου το συγκρότημα του Μποσκάλια δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τραπάνι (2-1 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Πίζα (1-1 εντός έδρας), Σαλερνιτάνα (0-0 εκτός έδρας) και Τσιταντέλα (1-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Γκαλαμπίνοφ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 77’ ο Ιούνκο.

Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Νοβάρα για την ίδια διοργάνωση αγνοεί τη νίκη (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες). Στις τρεις διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ παράλληλα σημειώθηκε no-goal. «Δεν πρέπει να μας αποσπάσουν την προσοχή τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λατίνα. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Νοβάρα.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Νοβάρα και Τσιταντέλα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Νοβάρα για το πρωτάθλημα.