*Στον πρώτο γύρο: Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Ρόντα 2-0

ΡΟΝΤΑ

Ντέρμπι παραμονής σήμερα στο Κερκράντε, όπου Ρόντα και Γκόου Αχέντ Ιγκλς παίζουν τη «ζωή» τους. Αμφότερες δείχνουν να βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και θεωρητικά θα διεκδικήσουν τη νίκη, ωστόσο το εν λόγω αποτέλεσμα μοιάζει «υποχρέωση» μόνο για τους γηπεδούχους. Πήγαν να παίξουν εκτός έδρας κόντρα στη Χέρακλες την περασμένη εβδομάδα και παρά το γεγονός ότι δεν έκαναν σπουδαία πράγματα, κατάφεραν να προηγηθούν 0-2 στο 68’ και να βάλουν τις βάσεις για μια σπουδαία επιτυχία. Ωστόσο, δεν άντεξαν μέχρι το φινάλε, ισοφαρίστηκαν στο 87’ και έφυγαν πικραμένοι και με παράπονα για τη διαιτησία. Ανέβηκε στους 17 πόντους η Ρόντα, είναι στο -1 απ’ τη Σπάρτα Ρότερνταμ και στο -2 απ’ την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, γίνεται αντιληπτό πόσο κρίσιμο είναι το σημερινό ματς. Στο 1-2-2 το ρεκόρ των γηπεδούχων στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, δε σκόραραν στα τέσσερα εξ αυτών.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 για τη Ρόντα κόντρα στη Χέρακλες. Προηγήθηκε 0-2 η Ρόντα μέχρι το 68’, ισοφάρισε Η Χέρακλες στο 87’.

Στατιστικό: Από 8/10 εντός έδρας NG προέρχεται η Ρόντα (παίξτο στην Goalbet).

Το Ρόντα – Γκόου Αχέντ Ιγκλς παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Με εξαιρετική ψυχολογία πηγαίνει στο σημερινό ντέρμπι παραμονής η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, καθότι βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος. Η δεύτερη σερί νίκη που πήρε την περασμένη εβδομάδα επί της Ντεν Χάαγκ (3-1) την ανέβασε στους 19 πόντους και το +1 απ’ τη ζώνη των μπαράζ, στο +2 απ’ την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό, εκεί δηλαδή που βρισκόταν πριν από μερικές ημέρες. Ήταν αποφασιστική και αποτελεσματική εναντίον της ομάδας της Χάγης, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και σήμερα έχει την ευχέρεια να παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Ρόντα, την οποία έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο. Αήττητη η Γκόου Αχέντ στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς (1-2-0), σκόραρε σε όλα, σημείωσε τουλάχιστον 1 γκολ στα πρώτα 30 λεπτά και των τριών αγώνων! Σημαντικές οι επιστροφές των Μανού (Εξτρέμ, 4,1), Λοσινιό (Αμυντικός, 6,0), Ντε Κόχελ (Επιθετικός, 13,0) και Μάατσεν (Επιθετικός, 18,2).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς κόντρα στην Ντεν Χάαγκ. Δύο γκολ απ’ τον Χέντρικς μέχρι το 57’, μείωσε στο 86’ η Ντεν Χάαγκ, το τελικό 3-1 ο Ριτζμάιερ στις καθυστερήσεις.

Στατιστικό: Από 5/6 εκτός έδρας G/G προέρχεται η Γκόου Αχέντ Ιγκλς.