* Στον πρώτο γύρο: ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕ Λεμεσού 2-1 (5/11)

* Η ΑΕ Λεμεσού έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες στα 25 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

* Η ΑΕ Λεμεσού σκόραρε τρία ή περισσότερα τέρματα στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

* Η ΑΕΚ Λάρνακας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με σκορ 1-1.

* Στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ Λάρνακας στο πρωτάθλημα σημειώθηκε under 2,5.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα πιστοποίησε και την περασμένη αγωνιστική η ΑΕ Λεμεσού που έφτασε σε μια εύκολη και άνετη επικράτηση με 3-0 στην έδρα της ΑΕ Ζακακίου. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης φρόντισε να δείξει ότι θα είναι το «αφεντικό» και είχε την υπεροχή, δημιουργώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες. Έπρεπε, βέβαια, να έρθουν τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ούτως ώστε να πετύχει γκολ και να απαλλαχθεί το περιττό άγχος. Αυτό φάνηκε ακόμη πιο ξεκάθαρα μετά την ανάπαυλα, όταν παίζοντας πολύ πιο απελευθερωμένα, πέτυχε εύκολα άλλα δύο τέρματα και έφτασε στην άνετη νίκη, η οποία τη διατήρησε στη δεύτερη θέση, έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

«Στο σημερινό παιχνίδι προστατέψαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο καρτών, διότι ακολουθούν τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι» δήλωσε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ εμφανίζεται πολύ βελτιωμένη στην επίθεση συγκριτικά με τον πρώτο γύρο κι αυτό είναι κάτι που προκαλεί αισιοδοξία σε όλους στις τάξεις της, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι «τρέχει» αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών στις τρεις εκ των οποίων επιβεβαίωσε το N/G. Εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για τη σημερινή αναμέτρηση θεωρείται ο Σόουζα (Μέσος, 18/5), ο οποίος απουσίαζε στην πατρίδα του προκειμένου να είναι παρών στην κηδεία του πατέρα του. Κατά συνέπεια μοναδικός απών θα είναι ο Σόουζα (Μέσος, 18/5).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί της ΑΕ Ζακακίου για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες στα 25 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (Παίξτο στην Interwetten).

Το ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Εμφάνιση βγαλμένη από τα σπουδαιότερα όνειρα των οπαδών της πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς αγωνίστηκε με ψυχή πρωταθλήτριας απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και απέσπασε δίκαια την ισοπαλία με σκορ 1-1. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν ουκ ολίγες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ αναγκάστηκε στο πρώτο μέρος να προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, ωστόσο ήταν αυτή που «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 36’. Στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα, ωστόσο σταδιακά υποχωρούσε στην άμυνά της και στο 76’ προδόθηκε από ένα «παιδικό» λάθος της αμυντικής της γραμμής, δεχόμενη την ισοφάριση.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και είχαμε ακόμα μια ευκαιρία. Είχαμε και δυο τραυματισμούς με αυτό του Μίνιο να δείχνει σοβαρός. Ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη γιατί είχε καλή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία για το 0-2 όμως δεν το κάναμε. Μετά φυσικά ο ΑΠΟΕΛ έβγαλε πιο πολλούς παίκτες μπροστά και μας έβαλε πίεσε. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ με ένα παίκτη που ήταν κάτω» δήλωσε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ. Άσχημα τα ήταν τα νέα των εξετάσεων του Μίνιο (Τερματοφύλακας, 21/0), ο οποίος θα απουσιάσει για περισσότερους από οκτώ μήνες και για το λόγο αυτό στο φινάλε των μεταγραφών η ΑΕΚ απέκτησε τον βετεράνο Ισπανό γκολκίπερ Κολίνας. Εκτός είναι, επίσης, οι Τετέ (Εξτρέμ, 16/2), Τομάς (Μέσος, 8/2) και Ορτίθ (Αμυντικός, 20/1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκε under 2,5.