* Ισόπαλες έχουν λήξει οι 4/5 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ.

* Μόλις τέσσερις παίκτες της Σάντερλαντ έχουν χριστεί σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα (Ντεφόε, Ανιτσέμπε, Μπορίνι, Φαν Άανχολτ).

Στον πρώτο γύρο: Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ 1-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Νίκη-ανάκαμψη ζητάει στο σημερινό ματς η Γουέστ Μπρομ, μετά τις ήττες από Ντέρμπι (1-2, αποκλεισμός στο Κύπελλο Αγγλίας) και Τότεναμ (4-0 για πρωτάθλημα). Είχαν προηγηθεί τα σημαντικά τρίποντα επί των Σαουθάμπτον (1-2) και Χαλ (3-1) για την Πρέμιερ Λιγκ, με τους “μπάγκις” να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση του πίνακα. Εξαιρετική εντός έδρας η ομάδα του Τόνι Πούλις, έχει συνδυάσει με τρίποντα τα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος μέσα στο “Χόθορνς”.

Ολοκληρώθηκε χθες η πώληση του επιθετικού Σαΐντο Μπεραΐνο στη Στόουκ, με τον νεαρό επιθετικό να πραγματοποιεί… επιτέλους την επιθυμία του για μεταγραφή σε άλλο σύλλογο. Στον αντίποδα, αποκτήθηκε ο ικανότατος μέσος Τζέικ Λίβερμορ από τη Χαλ, που δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει σήμερα. Τσεκ της τελευταίας στιγμής για τον αμυντικό Τζόνι Έβανς, αμφίβολος και ο αμυντικός Νιόμ (καθώς αναμένεται η γνωμοδότηση από τη ΦΙΦΑ για την απόφασή του να μην ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Καμερούν για το Κόπα Άφρικα).

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 4-0. Τα γκολ στο 12′, στο 26′ (αυτογκόλ Μακ Όλεϊ), στο 77′ και στο 82′.

Στατιστικό: Νικηφόρα τα 4/5 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Το Γουέστ Μπρομ – Σάντερλαντ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Σάντερλαντ, από την πλευρά της, συνεχίζει να δίνει τον… νυν υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν τα κατάφερε το περασμένο σαββατοκύριακο, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Στόουκ με 1-3 και παρέμεινε εντός του “υπογείου”. Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη μεσοβδόμαδη ρεβάνς με την Μπέρνλι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς το πρωτάθλημα είναι αυτό που… καίει. Σερί 0-1-3 για την ομάδα του Μόγες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, μόνο ήττες στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Θα “σφίξει τα δόντια” και θα αγωνιστεί ο μέσος Ρόντγουελ, στο 50-50 δίνονται ο μέσος Πιενάαρ και ο επιθετικός Ανιτσέμπε. Αμφίβολος και ο φουλ-μπακ Μανκίγιο. Παραμένει μακρά η λίστα των τραυματιών, ενώ θυμίζουμε ότι οι Κονέ (ΑΜ), Εντόνγκ (ΜΕ) και Καζρί (Εξτρέμ) απουσιάζουν στο Κόπα Άφρικα.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Μπέρνλι κι έμεινε εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα γκολ στο 44′ και στο 83′.

Στατιστικό: G/G & Over 3,5 τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (παίξτο στην Betshop).

Βασίλης Μελίδης