Τρίτη φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Δεκαέξι ομάδες χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων και αγωνίζονται μεταξύ τους από μία φορά (τρεις αγωνιστικές). Οι τέσσερις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

3ος όμιλος: Μαρίτιμο 4 (2 αγ.), Μπράγκα 3 (2 αγ.), Ρίο Άβε 3 (2 αγ.), Σπόρτινγκ Κοβίλια 1 (2 αγ.)

ΡΙΟ ΑΒΕ (Α’)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία ενδεχομένως θα της δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, η Ρίο Άβε υποδέχεται στην έδρα της την Σπόρτινγκ Κοβίλια. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις που έδωσε για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης στον 3ο όμιλο το συγκρότημα του Λουίς Κάστρο επικράτησε της Μπράγκα (2-1 εκτός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μαρίτιμο (1-0 εκτός έδρας). Την προηγούμενη Κυριακή η Ρίο Άβε αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της κόντρα στην Τσάβες (2-2) για το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Ταραντίνι, προτού οι φιλοξενούμενοι ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με τα γκολ των Φάμπιο Μάρτινς (54’) και Ράφαελ Λόπες (75’). Το τελικό σκορ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Γκουέντες δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’. Στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ρίο Άβε σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Σε όλες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal.

Προηγούμενο ματς: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ρίο Άβε με την Τσάβες στην έδρα της πρώτης (2-2) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε goal-goal στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ρίο Άβε σε όλες τις διοργανώσεις.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΟΒΙΛΙΑ (Β’)

Καμία ελπίδα πρόκρισης στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας δεν έχει η Σπόρτινγκ Κοβίλια, η οποία δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Ρίο Άβε. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Φιλίπε Γκουβέια σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη νίκη, έχοντας σημειώσει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα έμεινε στο «Χ» με τις Σάντα Κλάρα (1-1 εκτός έδρας), Μαρίτιμο (1-1 εντός έδρας) και Φρεαμούντε (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπράγκα (4-0 εκτός έδρας).

Κόντρα στη Φρεαμούντε το προηγούμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πιντασίλγκο στο 45’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ζόρζε Βιλέλα εννέα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’. Στις έντεκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Σπόρτινγκ Κοβίλια σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε μόλις μία ήττα. Στις υπόλοιπες σημείωσε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σπόρτινγκ Κοβίλια και Φρεαμούντε στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σπόρτινγκ Κοβίλια σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Magicbet)