Τρίτη φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Δεκαέξι ομάδες χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων και αγωνίζονται μεταξύ τους από μία φορά (τρεις αγωνιστικές). Οι τέσσερις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

4ος όμιλος: Μπενφίκα 6 (2 αγ.), Γκιμαράες 4 (2 αγ.), Πάκος Φερέιρα 1 (2 αγ.), Βιζέλα 0 (2 αγ.)

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ (Α’)

Καμία ελπίδα πρόκρισης στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας δεν έχει απόψε η Πάκος Φερέιρα, καθώς με τον ένα βαθμό που συγκέντρωσε βρίσκεται στην 3η θέση του 4ου ομίλου, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Πάκος Φερέιρα στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Πόρτο (0-0 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τη Φεϊρένσε (2-0 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γκιμαράες (2-2 εκτός έδρας) και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπενφίκα (1-0 εκτός έδρας). Η τελευταία φορά που το συγκρότημα του Βάσκο Σεάμπρα πανηγύρισε τη νίκη χρονολογείται στις 16 Δεκεμβρίου κόντρα στην Μπελενένσες (1-0 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα. Στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις η Πάκος Φερέιρα παραμένει αήττητη, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκε no-goal.

Προηγούμενο ματς: Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Πάκος Φερέιρα με την Πόρτο στην έδρα της πρώτης για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Πάκος Φερέιρα σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Magicbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΒΙΖΕΛΑ (Β’)

Όπως η αποψινή αντίπαλός της, έτσι και η Βιζέλα δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση του 4ου ομίλου επικρατώντας της Πάκος Φερέιρα. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις το συγκρότημα του Ρουί Κουίντα γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Φρεαμούντε (1-0 εκτός έδρας), Γκιμαράες (2-1 εντός έδρας), Μπενφίκα (4-0 εκτός έδρας) και Βαρζίμ (2-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το προηγούμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρουί Κόστα στο 35’.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τη συμπλήρωση των 90’ από τον Ζοάο Κούνια. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάντρο. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Βιζέλα σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη νίκη, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκε no-goal, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Την τελευταία φορά που η Βιζέλα επισκέφτηκε την έδρα της Πάκος Φερέιρα γνώρισε την ήττα με 4-1 στις 14 Δεκεμβρίου του 2008.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Βιζέλα από τη Βαρζίμ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Βιζέλα αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.