Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

* Οι αγώνες του ομίλου πραγματοποιούνται στην Ουκρανία.

* Βαθμολογία ομίλου: Ουκρανία 6β., Τουρκία 4β., Λετονία 1β., Ισλανδία 0β.

ΤΟΥΡΚΙΑ U19

Από την επικράτηση με 2-1 επί των μικρών της Ισλανδίας προέρχονται αυτοί της Τουρκίας, οι οποίοι μπορεί και πάλι να μην εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, ωστόσο πήραν το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, χάρη στο γκολ του Αρσλάν στο 82’. Το συγκρότημα του Ινσεφέ πέρασε έτσι στη 2η θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λετονία στο εναρκτήριο παιχνίδι και πλέον κόντρα στην Ουκρανία χρειάζονται μόλις ένα βαθμό ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκρισή τους. Το έργο του κόντρα στους οικοδεσπότες είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν, ωστόσο το γεγονός πως η ισοπαλία ευχαριστεί απόλυτα και τους Ουκρανούς, πιθανόν να ρίξει τους ρυθμούς του ματς και οι δυο ομάδες να παίξουν με σκοπιμότητα.

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 κόντρα στην Ισλανδία.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 γκολ σημειώθηκαν στα πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19

Εύκολο απόγευμα είχαν οι μικροί της Ουκρανίας κόντρα σε αυτούς της Λετονίας, επικράτησαν με 3-0, ενώ ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να έχει πάει πολύ ψηλότερα, καθώς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από τους οικοδεσπότες. Πλέον το σύνολο του Τσίτκιν βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή του, ενώ μια ισοπαλία στη σημερινή αναμέτρηση θα τους χαρίσει και την πρωτιά στο γκρουπ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη ώστε να κάνουν το απόλυτο 3/3 και να στείλουν το δικό τους μήνυμα εν όψει Elite Round και αν παρουσιαστούν όπως στα δυο προηγούμενα, πιθανόν να μη συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους προβληματικούς Τούρκους. Στα τέσσερα τελευταία μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα τέρμα σε αυτή τη σειρά αγώνων.

Προηγούμενο ματς: Άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Λετονίας.

Στατιστικό: N/G σημειώθηκε στα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).